HOT DOG

HOT DOG

HOT DOG

PROLIFIC MOVEMENT este o stagiune de dans contemporan susținută de LINOTIP Centru Independent Coregrafic și Asociația Dance Spot, în care ne propunem să familiarizăm publicul cu mișcarea în toată diversitatea ei. Explorând teme sociale, dorim să sporim procesul de conștientizare printr-o formă creativă ce ne definește – dansul. Astfel, te invităm să fii alături de noi la o serie de evenimente valoroase și de impact.

HOT DOG este un spectacol de teatru fizic despre arta în viața de zi cu zi și viața de zi cu zi în artă. Un concept ce confruntă publicul constant cu întrebarea: Ce este artă și ce nu este considerat artă? În acest proces coregrafic de abstractizare puteți vedea pe deoparte aspectele de serialitate și multiplicare, specifice pop-artului, și pe de alta parte originalitatea expunerii coregrafice. Cadrele oscilează între artă și consumerism și se îndreaptă către ținta propusă de Andy Warhol, “clientul fericit”.

*Spectacolul se adreseaza persoanelor cu vârsta minima 16 ani!

Coregrafie/Dramaturgie/ Concept Scenografie: Massimo Gerardi SubsTanz

Distributie: Ioana Marchidan | Arcadie Rusu | Anda Stoian |Daniel Alexandru Dragomir

Muzica: Alexandru Suciu

Light Design si Scenografie: Hermina Stanciulescu

Spectacol produs in cadrul proiectului Focus.Coregraf – Massimo Gerardi, organizat de Linotip Centru Independent Coregrafic, co-finantat de AFCN.

✓ Linotip te susține să faci loc dansului contemporan în viața ta cu reducerea "PROLIFIC MOVEMENT – Spread the creativity"
Cum?
1. Achizitie simultană a câte 1 bilet la 3 spectacole diferite - discount din prețul total - 50 ron
2. Achizitie simultană a câte 1 bilet la toate 7 spectacole din cadrul stagiunii - discount din prețul total - 100 ron

✓ Reducerea se aplica doar pentru achiziționarea în aceeași comandă a biletelor, doar dacă acestea reprezintă 3 sau 7 spectacole diferite. Ex: Achiziție 1 bilet la "We Are All Ok" de Ioana MArchidan + Achiziție 1 bilet la "Morning Solitude" de Arcadie Rusu + Achiziție 1 bilet la "Hot Dog" de Massimo Gerardi

✓Reducerea nu se aplica pentru achiziționarea a 2 bilete la același spectacol din stagiunea Prolific Movement, chiar dacă reprezentația are loc în două date diferite.

PROLIFIC MOVEMENT este un proiect cultural organizat de Asociația Dance Spot și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Location
Date
Price
Order
Location
Date
19:00 - Friday, 12 July 2024
Order

60 lei (preț întreg)


Order

45 lei (preț redus elevi/studenți)

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe