fbpixel
Skip to main content

Dezlantuie vanatorul din tine: soimarit si tir cu arcul

Dezlantuie vanatorul din tine: soimarit si tir cu arcul

Dezlantuie vanatorul din tine: soimarit si tir cu arcul

Daca esti in cumpana si nu stii exact cu ce sa il surprinzi, avem noi o super propunere. Din cand in cand este bine sa iesi din tipare si sa incerci experiente noi, sa te conectezi mai bine cu ceea ce ai in jur. Noi venim cu o sugestie, cadoul perfect pentru el: soimarit si trasul cu arcul. Aceasta este o varianta cu care nu ai cum sa dai gresi, pentru ca orice barbat iubeste aventura si provocarile noi.

Fie ca a vazut “Game of Thrones”, fie ca a citit mult, sigur isi doreste sa incerce lucruri noi, inedite, inspirit din povestile altora. Soimaritul este un sport atipic, dar extrem de satisfacator, pentru ca da nastere unei senzatii aparte. Soimul este o pasare foarte greu de stapanit, fiind un spirit liber, independent si putini ii pot face fata. Atunci cand isi doreste sa stea pe mana ta, inseamna ca are incredere in tine, iar acest lucru genereaza un sentimentul de neimaginat. Cadoul perfect pentru el include si un curs de tir cu arcul, unde isi poate exersa puterea de concentrare si precizia. Poate nu o sa fie chiar ca in serialul “Arrow”, insa cu timpul totul se poate invata si perfectiona.

Cred ca nu mai ai nicio indoiala atunci cand iti recomandam acest pachet, un cadoul plin de aventura si neprevazut pentru un prieten apropiat sau sufletul tau pereche. Daca totusi doresti sa te mai inspiri, te asteptam la rubrica “Iubeste Adrenalina” de pe site-ul nostru, unde gasesti idei pline de aventura potrivite pentru orice personalitate.

Caracteristicile experientei:

  • Localizare: Bucuresti
  • Curs de soimarit pentru 1-2 persoane
  • Tir cu arcul (30 de sageti incluse)
  • Voucher electronic personalizat ce contine o detaliere a fiecarei experiente incluse in pachet, precum si mesajul tau special

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1-2 persoane
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
  • Pentru tirul cu arcul aveti la dispozitie 30 de sageti

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe