fbpixel
Skip to main content

Creeaza propriul tau parfum, din esente rare, speciale si unice, acel parfum cu care rezonezi 100%

Creeaza propriul tau parfum, din esente rare, speciale si unice, acel parfum cu care rezonezi 100%

Creeaza propriul tau parfum, din esente rare, speciale si unice, acel parfum cu care rezonezi 100%

Varsta de 18 ani aduce intotdeauna bucurie si o senzatie de libertate greu de descris. Cei care am trecut prin asta stim clar cat de fericiti ne-am simtit atunci si ce planuri mari aveam, fiind gata sa cucerim lumea. Un asemenea eveniment se marcheaza cu un cadou de majorat deosebit, un parfum unic, personalizat, creat in functie de persoana care il va purta.

Partenerul nostru, Your Personal Aroma, stie exact ce tip de experienta sa ofere clientilor sai si asteapta pe oricine doreste sa cunoasca mai multe despre universul parfumeriei. Doar trebuie sa includeti aceasta aventura in cos si sigur initiativa aceasta nu o sa fie trecuta cu vederea. Sarbatorita o sa va adore si o sa se mandreasca cu cadoul primit!! Intai este identificat arhetipul olfactiv pentru a vedea exact ce aroma se potriveste. Dupa aceea, in 4 ore, parfumul personalizat va deveni realitate. Nu este un proces usor, deoarece implica numeroase alegeri, ingrediente si procedee ce pot parea complicate la prima vedere. Pentru expertii nostri nimic nu este prea greu, mai ales atunci cand vine vorba de incantarea unei tinere ce abia descopera libertatea varstei de 18 ani. Pentru un asemenea zambet, sunt dispusi sa faca orice.

Suntem siguri ca acest cadou de majorat o sa fie memorabil si purtat in suflet mereu. Este original si arata cat de mult tineti la persoana ce tocmai isi sarbatoreste ziua de nastere. Este ocazia perfecta pentru a-i arata cat de speciala este si prin acest parfum va avea pe propria piele dovada vie a acestui sentiment.

Caracteristicile experientei:

  • Localizare: Bucuresti
  • Evaluare personala pentru a identifica arhetipul olfactiv
  • O perioada de testare de 10 zile
  • Atelier privat de 4 ore pentru crearea parfumului
  • Coordonare realizata de un parfumier regal "new luxury code" certificat international in parfumierie rara si ingrediente exotice 100% naturale, cu specializari in Franta, la Grasse in parteneriat cu casa Galimard si ambasador Jovoy Paris - Parfums Rares, ambasador al casei de parfumuri regale din Qatar si casei de parfumuri Gelle-Freres, casa emblema a Frantei care a creat pentru Marie Antoinette, maestru in Ayurveda Wellbeing & Lifestyle
  • Locație: București, Your Personal Aroma
  • Voucher electronic personalizat ce contine o detaliere a fiecarei experiente incluse in pachet, precum si mesajul tau special
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend