fbpixel
Skip to main content

Cadouri haioase - boardgames cu 3 prieteni buni

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bohemia Tea House, Bucuresti voucher valabil 12 luni de la achiziție 549 lei (experienta pentru 4 persoane)
Cadouri haioase - boardgames cu 3 prieteni buni

Din seria de cadouri haioase, venim cu o propunere foarte funny, dar si relaxanta, pe care sigur o vei primi cu entuziasm. Fie ca nu te-ai mai intalnit de mult cu prietenii, fie vrei sa aveti o rutina saptamanala in care sa va vedeti si sa va simtiti bine, varianta noastra este cea mai distractiva. Boardgames si ceai, toate intr-o singura seara.

Ceainaria Bohemia este cadrul ideal pentru acest tip de intalnire, in care poti discuta cu prietenii tai tot ce iti trece prin minte. De la hobby-uri, filme, seriale, familie, la ultimele noutati, timpul sta in loc pentru voi si va ajuta sa va simtiti excelent. Conversatiile placute si animate sunt insotite neaparat de un boardgame bun, sau de ce nu, mai multe la numar, daca intentionati sa stati pana la inchiderea localului. De la Catan, la Dixit, Jenga sau Monopoly, lista este luuuunga si o puteti descoperi doar daca reveniti aici.

Ca sa fim sinceri, suntem mari iubitori de ceaiuri si aproape orice aroma o savuram cu drag. Tineti minte ca aici nu vorbim despre orice ceainarie, ci de un loc care detine peste 70 de sortimente de ceaiuri, deci aveti de unde alege!! Fie ca savurezi arome traditionale, fie iti plac unele mai sofisticate, Bohemia are intotdeauna varianta potrivita.Un ceai delicios, o gustare sanatoasa, conversatii amuzante dar si relaxante, toate iti fac ziua mai frumoasa alaturi de prieteni. Servirea este super rapida, personalul amabil si politicos, gata oricand sa iti dea anumite sfaturi daca nu stii exact ce fel de ceai vrei.

Si ei iubesc ceaiul la fel de mult ca si tine, deci poti sa te lasi pe mana lor fara probleme, nu vei regreta. In plus, daca ti se face foame, aveti la dispozitie o varietate de snaks-uri sanatoase si bufet finger food (mix de tarte sau mix de bruschete), ce merg perfect cu un ceai delicios.

Detaliile experientei

  • Sesiune de boardgame la alegere dintr-o mare varietate de sortimente
  • 2 ceaiuri (400ml) si un desert la alegere, pentru fiecare persoană, intr-o ceainarie de referinta
  • Bufet finger food (mix de tarte sau mix de bruschete pentru 4 persoane)
  • Locatie: Bucuresti, Bohemia Tea House
  • Experienta pentru 4 persoane
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
My Perestroika | Perestroika mea

DVD - One World Romania
Bucuresti, Bucuresti

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experimenteaza masini de viteza pe o pista rapida de curse de masini


Bucuresti, Bucuresti

Escape room si un salt plin de adrenalina cu parasuta in tandem
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Escape room si un salt plin de adrenalina cu parasuta in tandem


Bucuresti