fbpixel
Skip to main content

Atelier de patiserie / macarons / ciocolata frantuzeasca - cu chef patiser francez

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bucuresti, Bucuresti voucher valabil 12 luni de la achiziție 300 lei (durata atelier - 4 ore)
175 lei (durata atelier - 2 ore)
Atelier de patiserie / macarons / ciocolata frantuzeasca - cu chef patiser francez

Cunoști un pasionat al patiseriei franțuzești, sau un chocolate addict care iubește deserturile rafinate? Acum ai ocazia să oferi în dar o experiență cadou - Atelier de patiserie franțuzească!Pentru că pasiunea transcede o altă dimensiune când este transmisă și altora, chef-ul patiser, Nicoleta Bădescu, a deschis porțile laboratorului propriul, tuturor pasionaților de deserturi fine. Astfel, dacă cunoști pe cineva care își dorește să învețe cum să creeze un desert special cu propriile mâini, îi poți face cadou participarea la aceste cursuri de macarons, ecleruri și ciocolată.

Fiecare participant va realiza proprii săi macarons (sau alte produse în funcție de tematică) cu ingredientele puse la dispoziție, după rețeta tradițională franțuzească. Va petrece o zi plăcută și relaxantă și va pleca acasă cu „productia” proprie. Atelierul se desfășoară sub îndrumarea atentă a chef-ului patiser francez, garantând succesul tuturor participanților.

După o pregătire inițială de inginer la Politehnica în București, Nicoleta Bădescu a absolvit Ecole Centrale Paris, urmând o carieră în multinaționale de lux, la nivel executiv: 5 ani la L’Oréal și 10 la Louis Vuitton. Povestește cu încântare despre această perioadă, în care a învățat ce înseamnă detaliul, rafinamentul și precizia. Din pasiune a urmat o pregătire specifică în patiserie franceză, ”Ecole de boulangerie et patisserie de Paris”, în urma căreia și-a obținut diploma de patiser francez. A fost pregătită în acest domeniu în diverse locații prestigioase (printre care de Chef patisserie Gilles Bajolle la faimosul restaurant parizian Taillevent și La Maison du Chocolat). În 2016 alături de soțul său francez a creat o afacere artizanală în București, Kiosque des Douceurs, un magazin de macarons și ciocolată cu produse de excepție, rafinate și de cea mai înaltă calitate.

Rețeta elaborată de maestrul patiser conține cu 20% mai puțin zahăr pentru ca dulcele să nu copleșească finețea aromelor fructate. Deși această rețetă este mult mai complicată pentru că zahărul contribuie la rigiditatea biscuitului, Nicoleta crede într-un viitor mai sănătos. De aceea, cumpără untul și frișca doar din Franța, iar fructele din România. Ingredientele sunt brute, migdalele sunt măcinate în propriul laborator, fructele nu au conservanți, nu se folosesc premixuri sau alte amestecuri deja aromatizate. În ciocolată se adaugă doar unt de cacao, și nu se folosesc alte grăsimi vegetale sau hidrogenate.

Macarons sunt niște mici opere de artă, care solicită mare atenție atât în procesul de creație, cât și după, la păstrare. Te invităm să descoperi toate secretele din spatele unui desrt perfect și îți garantăm că vei descoperi noi senzații gustative!

Detalii experiență:

  • Atelier de patiserie/macarons/ciocolata franțuzească
  • Durata cursului: 2/4 ore
  • Sub îndrumarea unui chef patiser francez
  • Ingrediente brute, fără conservanți, nu se folosesc premixuri sau alte amestecuri deja aromatizate, nu se folosesc grăsimi vegetale sau hidrogenate.
  • Locație: București, Kiosque des Douceurs
  • Experiență valabilă pentru o persoană
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoană
  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Joc online - Descopera detectivul din tine printr-o experienta inedita


Online, pe zoom.us

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Stand up paddle in Banatul Montan - defileul Dunarii si cheile Nerei


Banatul Montan, la cheile Nerei și Cazanele Dunării