fbpixel
Skip to main content

Abonament personalizat in cea mai complexa sala de fitness 700 Fit Club

Abonament personalizat in cea mai complexa sala de fitness 700 Fit Club

Abonament personalizat in cea mai complexa sala de fitness 700 Fit Club

Cauți o sală de fitness cu un program cât mai divers? Începe o nouă etapă din viața ta în cea mai potrivită sală de fitness pentru o schimbare completă! 700 Fit Club este locul în care tehnologia întâlnește motivația, pentru antrenamente fără egal! Situat în zona de nord a capitalei, 700 Fit Club oferă acces la o serie diversă de antrenamente, pentru orice nivel de pregătire! Exercițiile de spinning sau aerobic ajută la modelarea corpului ideal, iar aparatele de fitness Technogym sau antrenamentele circuit training conduc la un nou nivel de performanță. În plus, sesiunile la spa îți aduc echilibru și relaxare.

Vino sa fii ceea ce ai visat! 700 Fit Club îți oferă toate mijloacele!

AEROBIC - Mișcări naturale și spontane, deconectare și stare de bine! Încearcă orele de aerobic și dezvoltă-ți toate grupele musculare, indiferent de vârstă!

CARDIO - Menţine-ți inima în formă cu ajutorul programelor cardio! Doar 30 de minute pe zi contribuie la o siluetă de invidiat şi un tonus extraordinar. Antrenamentele de forță tonifiază și cresc masa musculară, pentru un corp sănătos și armonios! În plus, colecția Excite îți oferă entertainment diversificat și personalizat pentru fiecare sesiune de antrenament.

RELAXARE - Dupa un antrenament solicitant, relaxează-te la solar sau cu o ședință de saună uscată, cu sare de Himalaya. E așa de simplu să te deconecteazi în spațiul dedicat de la 700 Fit Club!

SPA - Pășește în centrul relaxării, sănătății și frumuseții! Deconectează-te, ia-ți timp pentru tine și concentrează-te pe revigorarea trupului, sufletului și spiritului! Alege un stil de viață sănătos și activ apoi bucură-te de sesiunile de relaxare completă!

Detaliile experientei

  • Abonament şedințe multiple
  • Acces în zona Spa a clubului
  • Reducere la sedințele de masaj
  • Locatie: Bucureşti, 700 Fit Club
  • Experienta pentru o persoana
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoană
  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe