fbpixel
Skip to main content

Club de carte Litera #53

18+

Aventurile lui Augie March, de Saul Bellow - Literatura

Club de carte Litera #53 Aventurile lui Augie March, de Saul Bellow

18+ romana

Club de carte Litera #53

Dragi cititori, ne revedem la Clubul de carte Litera #53, marți, 16 aprilie, la Qreator by IQOS, să vorbim despre <<Marele Roman American>>, "Aventurile lui Augie March", de Saul Bellow, Laureat la Premiului Nobel pentru Literatură. Discuția va fi moderată de Cristina Stănciulescu, iar locurile vor fi ocupate doar în baza înscrierii gratuite pe eventbook.
Partener de lectură Idea::Bank
Despre carte:  Augie March este un băiat orfan și sărac din Chicago, în perioada Marii Crize. Ușor influențabil de alții, care încearcă să-i modeleze destinul, el schimbă o mulțime de ocupații mai mult sau mai puțin legale, pe care le abandonează pe rând. Asta până când, ajuns la vârsta tinereții, o întâlnește pe Thea, care îl determină să-și ia viața în propriile mâini. Exuberant și minuțios în descrierea aventurilor imprevizibile ale eroului, romanul lui Bellow prezintă odiseea unui om obișnuit în căutarea autenticității și a propriei identități.
Aventurile lui Augie March reprezintă Marele Roman American. Nu e nevoie să căutați mai departe. Martin Amis, Guardian
Saul Bellow este cel mai important scriitor de limbă engleză din cea de-a doua jumătate a secolului XX. Opera lui este perenă și, în același timp, nemilos de contemporană. Sunday Times  

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Survol cu elicopterul pentru un iubitor de senzatii extreme


Aeroportul Internațional Tuzla, Tuzla

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experienta cadou – tur istoric de Bucuresti


Bucuresti, Bucuresti