Workshop: “Enter The Flux”

Workshop: “Enter The Flux”

Workshop: “Enter The Flux”

*Nivel de dificultate – Intermediar

Cursurile au ca scop principal conștientizarea corpului și implicit a mișcării în spațiu prin procese cognitive și intuitive. Îmbinând diferite tehnici, metode și exerciții din diverse zone de mișcare precum Artele Marțiale, Capoeira, Dansul Urban și Dansul Contemporan, vom încerca să ne înțelegem și să ne folosim corpul în cât mai multe moduri pentru a accesa ”starea de flux”.

Câteva dintre punctele de interes ale cursurilor ar fi: ritmica&coordonarea, manipularea vitezei, integrarea vocii în mișcare, floorwork, acrobatica și reținerea&prelucrarea rapidă a unui material coregrafic.

De asemenea, antrenamentul are în vizor și dezvoltarea individului ca performer, oferind oportunități de explorare prin exerciții ce vizează relația spațiu-timp-partener, prezența pe scenă, teatralitatea & ideea de joc.

Biografie Profesor:

A absolvit ciclurile de licență și master în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie ”I.L.Caragiale” București – specializarea Artă Coregrafică. Este o figură activă în zona independentă, acționând în principal ca performer & coregraf.

Din 2018 este membru al companiei Contemporary Creative Dreamers, condusă de Daniel Alexandru Dragomir, grup axat pe realizarea de spectacole, filme de dans și proiecte educaționale coregrafice. De asemenea, este membru Tangent din 2020, colectiv creator.

În timp, a colaborat cu Andrea Gavriliu, Simona Deaconescu (Tangaj Dance), Mariana Gavriciuc, Maria Beatrice Tudor, Denis Bolborea. Se alătura frecvent Asociaței Delazero și echipei Linotip – Centru Independent Coregrafic în calitate de interpret.

A participat la ateliere conduse de Lali Ayguade, Winston Reynolds, Rob Hayden, Gabriela Carrizo, Adrien Ouaki, Melanie Sorin, Noa Wertheim, Andrea Gavriliu, Simona Deaconescu, Daniel Dragomir.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe