fbpixel
Skip to main content

WORKSHOP: Body as a Creation Tool

cu Alexandru Daniel Dragomir

WORKSHOP: Body as a Creation Tool cu Alexandru Daniel Dragomir

🚩 Inainte de achizitionarea unui bilet la acest eveniment, avem rugamintea sa verificati informatiile prezentate mai jos despre accesul in sala Linotip si regulile actulale puse in vigoare de Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada ianuarie- iunie 2021 o serie de cursuri de dans cu nivel de dificultate incepator si intermediar** coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás, Ioana Macarie, Stefan Lupu si Daniel Alexandru Dragomir. Mai multe detalii despre perioadele de desfasurare si biletele de participare aflati pe

https://eventbook.ro/.../linotip-centru-independent...

**Vezi mai jos detalii despre campania "cursant #LINOTIPic"

 

 

Daniel Alexandru Dragomir despre cursul "Body as a Creation Tool"

**Nivel de dificultate incepator - intermediar - exercitiile de la curs sunt adaptate astfel incat fiecare participant sa le poata executa indiferent de nivelul anterior de experienta in dans contemporan

Atelierul “Body as a Creation Tool” propune perspectiva asupra corpului ca instrument de creatie a miscarii, o unealtă de descompunere si recompunere a acesteia, pe care o putem o folosi pentru a ne exprima ideile, emoțiile și stările ce ne conduc, din interior spre exterior.

Consider că întotdeauna în procesul de lucru este esențial să pornim de la principiile de baza ale mișcării, să le analizăm și să le găsim aplicabilitate în propriul corp.

Atelierul va fi structurat pe exercitii care abordeaza următorele categorii:

a. Schimbarea greutății prin schimbarea numărului de puncte de susținere
b. Exerciții de coordonare prin schimbarea numărului de puncte de susținere
c. Exerciții de locomoție
d. Schimbarea de nivel – Echilibru, Dezechilibru, Cădere, Rostogolire
e. Importanța de a acționa

BIO

Daniel Alexandru Dragomir este coregraf, performer și profesor de dans contemporan. Este licențiat în "Artele spectacolului – Coregrafie" la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” din București. De asemenea, este absolvent al studiilor masterale - "Artă Coregrafică".

Ca performer colaborează cu Andreea Novac, Vanda Ștefănescu, Mariana Gavriciuc, Massimo Gerardi, Teatrul de Musical și Operetă „Ion Dacian”. A participat la ateliere și workshopuri conduse de Cezara Blioju, Valentina de Piante, Judith State, Ohad Naharin, Rob Hayden, Marta Ladnazki, Eva Sanchez Martz, Simona Deaconescu, Vlad Merariu, Gigi Căciuleanu, Ana Maria Lucaciu.

Conduce compania de dans contemporan Contemporary Creative Dreamers, companie ce are ca scop producția de spectacole de dans contemporan și filme de dans, difuzarea acestora la nivel național și internațional. De asemenea, Contemporary Creative Dreamers contribuie activ la educarea celor pasionați de dans contemporan prin ateliere atât pentru cei de nivel începător, cât și pentru cei mai experimentați, de nivel intermediar-avansat.

Foto: Florin Andrei

**Pentru siguranta participantilor, spatiul de dans si interactiunile dintre participanti exista si se intampla in concordanta cu reglementarile in vigoare in ceea ce priveste igiena si distantarea sociala.

---------------------------------

***Linotip te sustine sa faci loc pentru dans contemporan in viata ta!

Reducere #cursant #LINOTIPic

Mai mult dans cu mai putine resurse!

Cum? 

1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din pretul total 50 ron

2. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din pretul total 75 ron

3. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din pretul total 100 ron

✓ *Reducerea se aplica doar pentru achizitionarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achizitie bilete la "Corpul Resursa cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite. Ex. 2: Achizitie 1 bilet la "Movements and moments cu Andreea Novac" + Achizitie 1 bilet la "Corpul creativ cu Andrea Gavriliu"  

✖︎ **Reducerea nu se aplica pentru achizitionarea a 2 sau mai multe bilete la acelasi curs din aceeasi perioada.  

🚩ATENTIE! Cititi aici informatiile suplimentare despre accesul in sala Linotip in aceasta perioada.

 

Conform Hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta Bucurestiul se afla acum in Scenariul Rosu si astfel pentru salile de spectacole se aplica urmatoarele reguli:

 

"b) În localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori, organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, doar dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și este asigurată purtarea măștii de protecție;"

 

🚩 Persoanele care nu indeplinesc niciuna din conditiile de mai sus, au posibilitatea de a solicita rambursarea valorii biletelor pentru evenimente viitoare, achizitionate inainte de declararea Bucurestiului in Scenariul Rosu.

🚩 Toate persoanele participante la evenimentele Linotip au obligatia de a purta masca de protectie si de a pastra distantarea sociala pe intreaga durata a evenimentelor.

👍 Va incurajam sa utilizati produsele de igienizare a mainilor puse la dispozitie de Linotip inainte de intrarea in sala si sa actionati responsabil atat pe durata participarii la evenimente cat si in general.

Este o situatie in care existam impreuna si este important sa avem grija unii de altii si de noi insine.

Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare!

#LINOTeam

we also recommend

voucher valabil 3 luni de la achiziție
Experimentează stiinta - atelier online de fun-science - experienta de carantina


Online, pe zoom.us

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Idei de cadouri pentru el – participare la Regata Marii Negre


Litoralul românesc, Constanta

Experienta de tir in poligon de tragere din Constanta, plina de adrenalina
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experienta de tir in poligon de tragere din Constanta, plina de adrenalina


Constanta

Experienta cadou – tur istoric de Bucuresti
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experienta cadou – tur istoric de Bucuresti


Bucuresti