fbpixel
Skip to main content

V fair #22 – târg de design contemporan și cultură vintage

V fair #22 – târg de design contemporan și cultură vintage

Pe 13 și 14 aprilie, mergi la V fair pentru designeri locali și internaționali, colecționari de vintage autentic și cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage din România. 

Ce îți pregătim?

  • DESIGN VESTIMENTAR
  • ACCESORII ȘI BIJUTERIE CONTEMPORANĂ
  • VINTAGE AUTENTIC 

 

#ReNew 
Pentru că less is more și V for VINTAGE este, azi, so much more than just vintage, ne schimbăm numele, dar nu și năravul, pentru că ce e bun trebuie păstrat, iar ce facem noi la V for Vintage de 11 ani e sigur bun. 

De anul asta ne cheamă V fair  mai simplu și mai aproape de ce suntem: un spațiu dedicat comunității oamenilor pasionați de design contemporan, artă, experiment și #goodtaste.


#Vdesigners 
Cei aproape 100 de designeri care vin anul acesta la V Fair au trecut de un juriu serios și entuziast: Alina Gavrilă Borțun (Creative Director Gavrilă&Asociații, responsabilă de direcția de creație și campaniile de comunicare ale evenimentelor Romanian Design Week, Diploma, Gala Societății Civile și Cartierul Creativ), Alex Necula (Manager Buyer Concept Store ENTRANCE) și Laura Călin (fondator V fair).

#VforVintage 
Quality over quantity. Colecționarii de vintage din Top 10 aduc propria selecție de vintage autentic - povești în obiecte, obiecte în povești și nebănuite comori.

#Vfuturedesign 
Trei universități de Artă și Design - București, Cluj, Timișoara se întâlnesc la V fair 2019: sute de ore de creație și mai ales rezultatul lor - piese noi, fresh & exciting de la cei mai talentați tineri designeri din cele trei direcții geografice și creative.

 

PROGRAM:

Sâmbătă 13 aprilie: 11.00 –19.00

Duminică 14 aprilie: 11.00 – 19.00

 

Prețul unui bilet de intrare: 15 RON

 

#Vfair 

#VforVINTAGE

we also recommend

Chirurgul Englez DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Chirurgul Englez

DVD - One World Romania
Bucuresti

Ai Weiwei: Fără regrete DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Ai Weiwei: Fără regrete

DVD - One World Romania
Bucuresti

X Card TIFF.18
31.05.2019
X Card

TIFF.18
TIFF.18