DAUGHTERS

DAUGHTERS un spectacol de Simona Deaconescu @STAGIUNEA CORP

DAUGHTERS

un spectacol de Simona Deaconescu @STAGIUNEA CORP

Concept & coregrafie: Simona Deaconescu

Interpretare și text: Georgeta Corca, Simona Dabija, Teodora Velescu

Muzică: Monocube

Compoziție vizuală: M. Kardinal

Light design: Alexandros Raptis, Ionuț Cherana

Producție: Laura Trocan

Trei dansatoare pe patine cu rotile fac un corp comun cu mamelor și bunicile lor, alterând o cronologie prestabilită, în care dorințele lor sunt mediate de povești și imagini corporale ale celor două generații care le preced. Spectacolul pune corpul feminin într-un context extins, câteodată real, câteodată ficțional, în care nașterea fiecăreia marchează un moment important în spațiu și timp. Ele sunt fiicele unei generații confuze, o comunitate rezistentă, în care realitatea nu este niciodată ceea ce pare.

Co-produs de Tangaj Collective, în parteneriat cu Centrul Național al Dansului București

Spectacolul “Daughters” face parte din “Roots and Routes”, un turneu național virtual, organizat de Tangaj Collective, care pune în discuție tema identității transgeneraționale atât la nivel social, cât și la nivel de ADN al mișcării. „Roots and Routes” este un proiect cultural produs de Asociația tangaj Dance și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. Partenerii proiectului sunt M Studio, Casa Tranzit, Areal Colectiv și Teatrul 3G. 

Mai multe informații despre turneu aici:

http://www.tangajdance.com/roots-and-routes

Photo credit: Simona Deaconescu

______________________________________________________________________

 

Daughters este prezentat în cadrul Stagiunii CORP@online, un proiect AREAL.

Stagiunea CORP@online este un proiect AREAL inițiat de Andreea Belu PFA, Fundația Gabriela Tudor, Indie Box, Asociația PETEC, Asociația Delazero, în parteneriat cu Goethe Institut București, Forumul Cultural Austriac, Creart prin Teatrelli, Centrul Național al Dansului București, Tangaj Dance & Bucharest International Dance Film Festival, European Dancehouse Network. Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. 

Prețul unui bilet la programul de spectacole și filme din cadrul Stagiunii CORP@online este 10 lei, cu excepția evenimentelor din data de 13 noiembrie pentru care accesul este gratuit, însă rezervarea este obligatorie. Programul evenimentelor este disponibil la www.arealcolectiv.ro sau direct pe site-ul Eventbook la https://eventbook.ro/program/stagiunea-corp. 

AREAL - spațiu pentru dezvoltare coregrafică este un proiect colectiv ce își propune să crească gradul de coeziune al comunității dansului contemporan din România, să dezvolte și să diversifice publicul acestui sector cultural, să încurajeze mobilitatea și interconectarea celor care activează în domeniul artelor performative prin activități comune dedicate. AREAL a demarat în 2020 în cadrul 4 Corpuri-Colectiv pentru Dans, program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. 

În acest moment, nu avem programată nicio reprezentație viitoare.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe