fbpixel
Skip to main content

PopUP Dance cu Ioana Marchidan

#contemporary dance #workshop

PopUP Dance. Instant dance. Stop and dance. 
Zi-i cum vrei. 
Noi ii spunem simplu: ne intalnim la Linotip pentru 2 ore sa dansam contemporan cu noi insine. 
Cu cine?

dansatori / performeri pe care i-ati vazut sau ii puteti vedea in spectacolele de la LINOTIP 

Ioana Marchidan este performer si coregraf. A urmat Liceul de Coregrafie "Floria Capsali". Cariera ca dansator profesionist a inceput-o la Opera Nationala Romana. Mai tarziu a devenit una dintre performeritele companiei de dans Gigi Caciuleanu Romanian Dance Company. Colaboratoare cu subsTANZ/Massimo Gerardi si Tangaj Collective. In 2013 a fost unul din performerii Venice Bienalle, "An Immaterial Retrospective of the Venice Biennale" ((Alexandra Pirici & Manuel Pelmus)

Mai tarziu Ioana a inceput sa creeze coregrafiile proprii “ 2 femei contemporane” , "Reverse Discourse”(proiect care face parte din rezidenta E-MOTIONAL Residency at Forum Dança Lisbon) si Stabat Mater (Premiu pentru "cel mai bun spectacol" la Festivalul International Undercloud, Ro). Din 2016 este directoarea Asociatie Dance Spot si director artistic la Linotip- Centru Independent Coregrafic.
Discursul pe care Ioana il cauta in creatiile personale este acela de a se provoca pe ea cu problemele care o inconjoara zi de zi. Vorbeste despre feminism si despre influenta educatiei in felul in care o femeie este perceputa in SE Europei si nu numai. Un corp angajat in societate.

PopUP Dance cu Ioana Marchidan

we also recommend

Scoala Noastra DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Scoala Noastra

DVD - One World Romania
Bucuresti, Bucuresti

Cursuri de ingrijire a nou-nascutului pentru cuplu
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Cursuri de ingrijire a nou-nascutului pentru cuplu


Bucuresti