Workshop: Playing with movement

Workshop: Playing with movement cu Ioana Marchidan

Workshop: Playing with movement

cu Ioana Marchidan

**Nivel de dificultate intermediar - exercițiile la care vei fi expus necesită experiența anterioară de participare la alte cursuri de dans contemporan.


“Putem să ne jucăm cu mișcarea așa cum creăm jocuri de cuvinte, dar ca să facem asta, ar trebui mai întâi să învățăm câteva. Cursul Ioanei îți propune un joc serios în care vei învăța tehnici de mișcare, cu scopul de a articula un vocabular coregrafic. Având un vocabular extins și tehnică dezvoltată, vei putea jongla cu mișcarea, ritmul și spațiul, într-un mod creativ și divers. Pentru un plus de creativitate și individualitate în exprimarea coregrafică, pe durata cursului veți apela și la improvizație, ca la un element surpriză, menit să definească personalitatea momentului de mișcare creat.” – Ioana Marchidan


Ioana Marchidan este performer și coregraf. A urmat Liceul de Coregrafie "Floria Capsali". Cariera ca dansator profesionist a început-o la Opera Națională Română. Mai târziu a devenit una dintre performanțele companiei de dans Gigi Căciuleanu Romanian Dance Company. Colaboratoare cu subsTANZ/Massimo Gerardi și Tangaj Collective. Mai târziu, Ioana a început să creeze coregrafiile proprii “ 2 femei contemporane” , "Reverse Discourse”(proiect care face parte din rezidența E-MOTIONAL Residency at Forum Dança Lisbon)-spectacol selectat la bursa de spectacole TanzMesse nrw 2022 si ACT Festival, Bilbao 2022 (Marele Premiu al Festivalului), Stabat Mater (Premiu pentru "cel mai bun spectacol" la Festivalul Undercloud, Ro), Humans Bodies Images, Are we Human or Are We Dancers, Bodies on the line și We Are All Ok. A participat ca și performer în instalații performative: "An Immaterial Retrospective of the Venice Biennale”, Venice Biennale (Alexandra Pirici & Manuel Pelmus), “Bucuresti. Instalație Umana” (Radu-Alexandru Nica & Florin Fieroiu, “Retro walk decades to the sun”, MNAC (Simona Deaconescu & Ciprian Ciuclea), Isolation in a series of liminal states” SAC @ MALMAISON (Simona Deaconescu). Din 2016 este directoarea Asociației Dance Spot și director artistic la Linotip - Centru Independent Coregrafic.
 

✓ Linotip te susține să faci loc dansului contemporan în viața ta cu reducerea "cursant LINOTIPic - mai mult dans cu mai puține resurse!"
Cum?
1. Achizitie simultană a câte 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din prețul total - 50 ron
2. Achizitie simultană a câte 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din prețul total - 75 ron
3. Achizitie simultană a câte 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din prețul total - 100 ron

✓ Reducerea se aplica doar pentru achiziționarea în aceeași comandă a biletelor, doar dacă acestea reprezintă cel puțin 2 cursuri din date diferite. Ex: Achiziție bilete la "Corpul Resursă cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite, sau: Achiziție 1 bilet la "Body Talks" cu Judith State + Achiziție 1 bilet la "Playing with Movement" cu Ioana Marchidan

✓Reducerea nu se aplica pentru achiziționarea a 2 sau mai multe bilete la același curs din aceeași perioada.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe