fbpixel
Skip to main content

Workshop: Playing with movement

cu Ioana Marchidan

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 5,6,7,8 decembrie 2022, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP 350 lei
Workshop: Playing with movement cu Ioana Marchidan

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada ianuarie - iunie 2022 o serie de cursuri de dans cu nivel de dificultate incepator si intermediar* coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás, Stefan Lupu, Daniel Dragomir, Teodora Velescu, Ioana Macarie, Mariana Gavriciuc, Simona Dabija si George Plesca. Mai multe detalii despre perioadele de desfasurare si biletele de participare aflati pe https://eventbook.ro/hall/linotip-centru-independent-coregrafic

**Vezi mai jos detalii despre campania "cursant #LINOTIPic"

IOANA MARCHIDAN despre cursul "Playing with movement" 

**Nivel de dificultate intermediar - exercitiile la care vei fi expus necesita  experienta anterioara de participare la alte cursuri de dans contemporan

 

Putem sa ne jucam cu miscarea asa cum ne jucam cu cuvintele. Dar ca sa facem asta ar trebui mai intai sa invatam cateva. 

Ioana Marchidan va propune un curs de dans contemporan energic, dinamic, in care veti invata tehnici de miscare cu scopul de a dezvolta un vocabular coregrafic. Avand un vocabular extins si tehnica dezvoltata veti putea jongla cu miscarea, ritmul si spatiul intr-un mod creativ si divers in orice situatie. 

Acest curs se adreseaza atat incepatorilor cat si intermediarilor cu pofta  de miscare in mod asumat, acelor participanti carora nu le e teama de febra musculara si provocari mai dificile. 

Dar asta nu e tot si nicidecum partea cea mai importanta. Ne miscam si dansam fiindca suntem motivati de ceva. Iar asta e poate cel mai important lucru pe care il veti experimenta si invata alaturi de Ioana Marchidan, dincolo de tehnica coregrafica. Cum sa va exprimati prin miscare in mod asumat si elegant. Cum sa utilizati ritmul ca sa introduceti intentie si sa atribuiti o anumita energie miscarilor. Dar mai ales cum sa va simtiti bine facand toate astea. 

 

BIO - Ioana Marchidan 

Coregraf, dansator, performer si din aprilie 2016, director artistic la Linotip Centru Independent Coregrafic si presedintele Asociatiei Dance Spot. Ioana este omul dans. Ea traieste si respira dans. Pe o scena plina, te magnetizeaza. Ca si coregraf dispune de o creativitate ce imbina dansul si artele performative in teme complexe si cu importanta sociala. 

 

Foto: Sorin Florea

**Pentru siguranta participantilor, spatiul de dans si interactiunile dintre participanti exista si se intampla in concordanta cu reglementarile in vigoare in ceea ce priveste igiena si distantarea sociala. 

---------------------------------

***Linotip te sustine sa faci loc pentru dans contemporan in viata ta! 

Reducere #cursant #LINOTIPic

Mai mult dans cu mai putine resurse!

Cum? 

1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din pretul total 50 ron

2. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din pretul total 75 ron

3. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din pretul total 100 ron

✓ *Reducerea se aplica doar pentru achizitionarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achizitie bilete la "Corpul Resursa cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite. Ex. 2: Achizitie 1 bilet la "Movements and moments cu Andreea Novac" + Achizitie 1 bilet la "Corpul creativ cu Andrea Gavriliu"  

✖︎ **Reducerea nu se aplica pentru achizitionarea a 2 sau mai multe bilete la acelasi curs din aceeasi perioada.  

#LINOTeam

 

we also recommend


Tot Ceea Ce Sclipeste DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Tot Ceea Ce Sclipeste
DVD - One World Romania
Videocratie DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Videocratie
DVD - One World Romania
OTHELLO'S TOUCH Productie Mario Dance Atelier
disponibil 48h de la achiziționarea biletului
OTHELLO'S TOUCH
#contemporary dance
Online
EducOm Împreună Să vorbim despre importanța educației incluzive de calitate!
18:30 - Monday, 12 December
EducOm Împreună
Apollo111 Teatrul