fbpixel
Skip to main content

Workshop: Playing with movement

cu Ioana Marchidan

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 11,12,13,14 aprilie 2022, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP 350 lei
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 9,10,11,12 mai 2022, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP 350 lei
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 6,7,8,9 iunie 2022, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP 350 lei
Workshop: Playing with movement cu Ioana Marchidan

🚩 Inainte de achizitionarea unui bilet la acest eveniment, avem rugamintea sa verificati informatiile prezentate mai jos despre accesul in sala Linotip si regulile actulale puse in vigoare de Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada ianuarie - iunie 2022 o serie de cursuri de dans cu nivel de dificultate incepator si intermediar* coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás, Stefan Lupu, Daniel Dragomir, Teodora Velescu, Ioana Macarie, Mariana Gavriciuc, Simona Dabija si George Plesca. Mai multe detalii despre perioadele de desfasurare si biletele de participare aflati pe https://eventbook.ro/hall/linotip-centru-independent-coregrafic

**Vezi mai jos detalii despre campania "cursant #LINOTIPic"

IOANA MARCHIDAN despre cursul "Playing with movement" 

**Nivel de dificultate intermediar - exercitiile la care vei fi expus necesita  experienta anterioara de participare la alte cursuri de dans contemporan

 

Putem sa ne jucam cu miscarea asa cum ne jucam cu cuvintele. Dar ca sa facem asta ar trebui mai intai sa invatam cateva. 

Ioana Marchidan va propune un curs de dans contemporan energic, dinamic, in care veti invata tehnici de miscare cu scopul de a dezvolta un vocabular coregrafic. Avand un vocabular extins si tehnica dezvoltata veti putea jongla cu miscarea, ritmul si spatiul intr-un mod creativ si divers in orice situatie. 

Acest curs se adreseaza atat incepatorilor cat si intermediarilor cu pofta  de miscare in mod asumat, acelor participanti carora nu le e teama de febra musculara si provocari mai dificile. 

Dar asta nu e tot si nicidecum partea cea mai importanta. Ne miscam si dansam fiindca suntem motivati de ceva. Iar asta e poate cel mai important lucru pe care il veti experimenta si invata alaturi de Ioana Marchidan, dincolo de tehnica coregrafica. Cum sa va exprimati prin miscare in mod asumat si elegant. Cum sa utilizati ritmul ca sa introduceti intentie si sa atribuiti o anumita energie miscarilor. Dar mai ales cum sa va simtiti bine facand toate astea. 

 

BIO - Ioana Marchidan 

Coregraf, dansator, performer si din aprilie 2016, director artistic la Linotip Centru Independent Coregrafic si presedintele Asociatiei Dance Spot. Ioana este omul dans. Ea traieste si respira dans. Pe o scena plina, te magnetizeaza. Ca si coregraf dispune de o creativitate ce imbina dansul si artele performative in teme complexe si cu importanta sociala. 

 

Foto: Sorin Florea

**Pentru siguranta participantilor, spatiul de dans si interactiunile dintre participanti exista si se intampla in concordanta cu reglementarile in vigoare in ceea ce priveste igiena si distantarea sociala. 

---------------------------------

***Linotip te sustine sa faci loc pentru dans contemporan in viata ta! 

Reducere #cursant #LINOTIPic

Mai mult dans cu mai putine resurse!

Cum? 

1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din pretul total 50 ron

2. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din pretul total 75 ron

3. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din pretul total 100 ron

✓ *Reducerea se aplica doar pentru achizitionarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achizitie bilete la "Corpul Resursa cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite. Ex. 2: Achizitie 1 bilet la "Movements and moments cu Andreea Novac" + Achizitie 1 bilet la "Corpul creativ cu Andrea Gavriliu"  

✖︎ **Reducerea nu se aplica pentru achizitionarea a 2 sau mai multe bilete la acelasi curs din aceeasi perioada.  

🚩ATENTIE! Cititi aici informatiile suplimentare despre accesul in sala Linotip in aceasta perioada.

Conform Hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta Bucurestiul se afla acum in Scenariul Rosu si astfel pentru salile de spectacole se aplica urmatoarele reguli:

 

"b) În localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori, organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, doar dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și este asigurată purtarea măștii de protecție;"

 

🚩 Persoanele care nu indeplinesc niciuna din conditiile de mai sus, au posibilitatea de a solicita rambursarea valorii biletelor pentru evenimente viitoare, achizitionate inainte de declararea Bucurestiului in Scenariul Rosu.

🚩 Toate persoanele participante la evenimentele Linotip au obligatia de a purta masca de protectie si de a pastra distantarea sociala pe intreaga durata a evenimentelor.

👍 Va incurajam sa utilizati produsele de igienizare a mainilor puse la dispozitie de Linotip inainte de intrarea in sala si sa actionati responsabil atat pe durata participarii la evenimente cat si in general.

Este o situatie in care existam impreuna si este important sa avem grija unii de altii si de noi insine.

Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare!

#LINOTeam

 

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Videocratie

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti

Colectia de DVD-uri One World Ro
Waiting for August

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti

Ateliere de arta si hobby
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Ateliere de arta si hobby


Bucuresti