Pe Bune Live – Munca, o relație complicată

română/romanian
Pe Bune Live – Munca, o relație complicată

Pe Bune Live – Munca, o relație complicată

română/romanian

Atunci când facem ceva ce ne place și ne oferă un sens în viață, relația cu munca se transformă. Fugim de monotonia unei slujbe de la 9 la 17, dar nu știm să gestionăm volumul de muncă și intensitatea cu care muncim. Uneori facem prea multe lucruri deodată și ajungem la burnout, alteori ne învinovățim că nu ne reușesc într-o zi toate lucrurile pe care ni le-am propus. Ne comparăm cu cei din jurul nostru, pentru că școala ne-a învățat că ăsta e singurul reper și a uitat să ne învețe cum să ne autoevaluăm. Încercăm să îmbinăm pasiunea cu procrastinarea, creativitatea cu eficiența și organizarea timpului, dorința de muncă cu nevoia de odihnă, mereu în căutarea unui răspuns la întrebarea: Cum ar trebui să arate viața mea ca profesionist creativ?

Pe 25 noiembrie, te așteptăm în Sala Pictura a Teatrului Național București ca să învățăm împreună cum să trăim într-o relație complicată cu munca. Care sunt efectele negative ale succesului neașteptat? Ce înseamnă să faci alegeri dureroase între meserii care îți plac la fel de mult? Cum e să ne identificăm cu meseria noastră până în punctul în care uităm cine suntem dincolo de ea? Despre toate acestea vor vorbi cu sinceritate și emoție: actrița Ada Galeș, ilustratoarea Ioana Șopov, editorul DoR Cristian Lupșa, omul de radio Bogdan Șerban, creatoarea de conținut Cristina Chipurici și rapperul Dragoș Nichifor (Grasu XXL).

Spectacolul va fi înregistrat audio și va încheia sezonul trei din podcastul Pe Bune.

UNDE: Sala Pictura, Teatrul Național București

CÂND: Luni, 25 noiembrie. Spectacolul este programat să înceapă la ora 19:30. Accesul se face de la 19:00.

CÂT: 45 de lei. 

 

Eveniment organizat de DoR (Decât o Revistă).

Prezentat de UniCredit Bank și susținut de BestJobs.

Realizat cu sprijinul Dizainăr, Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești.

//

Pe Bune este un podcast sincer cu oameni creativi despre cum au ajuns cine sunt și întrebările pe care și le pun. Printre invitații din primele trei sezoane s-au numărat omul de radio Răzvan Exarhu, actrița Dana Rogoz, muzicianul Tudor Chirilă, regizorul Corneliu Porumboiu și mulți alții. Dacă nu ai ascultat până acum vreun episod, apasă play: 

 

*pe iTunes: http://bit.ly/Pe-Bune-iTunes;

*pe Soundcloud: https://soundcloud.com/pe-bune-podcast;

*pe Stitcher: http://bit.ly/Pe-Bune-Stitcher și în orice aplicație de podcast.

 

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe