fbpixel
Skip to main content

5 PROIECȚII ONLINE ONE WORLD ROMANIA #14

Festival Internațional de Film Documentar și Drepturile Omului

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online 21-27 Jun 2021 45 lei
5 PROIECȚII ONLINE ONE WORLD ROMANIA #14 Festival Internațional de Film Documentar și Drepturile Omului

Festival Internațional de Film Documentar și Drepturile Omului

Festivalul va avea loc anul acesta în două etape: fizic, la București, între și 11 și 20 Iunie, la Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului Român, Cinemateca Eforie, și alte locații indoor și outdoor din Capitală și online în toată țara, între 21 Iunie și 27 Iunie.

Abonament* 5 proiecții Online 21 – 27 Iunie: 45 lei

*permite vizionarea a 5 filme online

 

*fiecare film poate fi vizionat o singură dată într-un interval de 48h de la accesare

*filmele sunt disponibile pentru vizionare doar de pe teritoriul României

 

One World România revine în 2021 cu peste 60 de filme de lungmetraj și scurtmetraj din întreaga lume, majoritatea în premieră națională. OWR14 va celebra, va prezenta și va chestiona parcursul luptelor pentru echitate socială a femeilor din întreaga lume, principalele probleme cu care încă se confruntă acestea și motivele care nu au permis încă obținerea unei echități sociale.

One World România păstrează secțiunile tematicilor tradiționale ale festivalului: legate de statul de drept și justiția socială, drepturile persoanelor LGBTQ+, refugiați și imigranți, persoanele marginalizate din motive economice, culturale, rasiale, precum și o retrospectivă dedicată unei cineaste legendare și mai multe focusuri legate de tema principală a festivalului.

Competiția va cuprinde cele mai incitante nouă filme din selecția de anul acesta, și va fi arbitrată de două jurii: unul format din cinci profesioniști de talie internațională și unul din liceeni din întreaga țară.

we also recommend