Oamenii Dreptății 2022 București

romanian/română
Oamenii Dreptății 2022 București

Oamenii Dreptății 2022 București

romanian/română

Oamenii Dreptății 2022 București

Sala Luceafărul (fost CinemaPro) (Strada Ion Ghica nr. 3, București). Intrarea se face din strada Ion Ghica (fosta intrare CinemaPro)

Vineri, 9 decembrie, ora 19:00 (accesul se face de la 18:30)

Leaders for Justice și DoR își unesc forțele într-un show livepentru a spune povești despre dreptate. Dreptatea este esențială într-o societate democratică care își dorește ce-i mai bun pentru fiecare dintre noi. Dreptatea este echilibru, echitate și respect pentru drepturile fiecăruia.

Oamenii Dreptății e construit ca o revistă vie. Timp de două ore, conceptul şi dinamica unei reviste sunt transpuse pe scenă în 15 povești spuse atât de profesioniști în justiție, cât și de jurnaliști și artiști.

Așa cum o înțelegem noi, dreptatea ține și de vulnerabilitate, empatie și puterea exemplului. Prin poveștile pe care le vom spune sperăm să dăm și altora curajul să se implice în comunitățile lor.

//

Organizat de LfJ (Leaders for Justice) și DoR (Decât o Revistă)

Prezentat de UniCredit Bank, KPMG și Kaufland

Susținut de Rule of Law Programme South East Europe, Konrad Adenauer Foundation

Identitate vizuală: Simina Popescu

Pentru că numărul de locuri este limitat, poți cumpăra maximum opt bilete.

//

Momentele vor fi înregistrate și transmise ulterior pe canalele de social media Leaders for Justice și DoR. La spectacol vor fi făcute fotografii, pe care Leaders for Justice și DoR le vor stoca și folosi în promovarea evenimentelor viitoare. 

//

Leaders for Justice este cel mai important program de pregătire profesională a unei viitoare generații integre de profesioniști în justiție.

DoR e o publicație independentă care spune povești adevărate pentru a-și sprijini comunitatea să înțeleagă, să empatizeze, să descopere soluții și să acționeze.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe