OAMENII DREPTĂȚII 2023 București

OAMENII DREPTĂȚII 2023 București Vineri, 8 decembrie, 19:00, Sala Luceafărul (str. Ion Ghica nr. 3)

OAMENII DREPTĂȚII 2023 București

Vineri, 8 decembrie, 19:00, Sala Luceafărul (str. Ion Ghica nr. 3)

Dreptate și nedreptate. Ce-ar fi să vezi mai mult din prima variantă? 💭 Să cunoști poveștile unor oameni pentru care ideea de dreptate este punctul de la care pleacă în viețile și profesiile lor, dar care au stat față în față și cu nedreptatea în drumul devenirii.

Nu, nu te invităm la un spectacol în care scoatem justiția la tablă. 🗓️ Pe 8 decembrie, la București, te invităm la un spectacol în care vei auzi povești spuse de profesioniști din justiție, jurnaliști și artiști, despre educație, echitate, reinventare, alegeri personale, curaj, devenire și puterea de a merge mai departe. 

📣Ți-am pregătit un spectacol complex, cu povești de viață, teatru, poezie, film și muzică - vei cunoaște dreptatea în sensul ei larg, cel care ne privește pe toți dacă ne dorim o societate în care ne sprijinim unii pe ceilalți.

//

Produs de: Leaders for Justice

🧢Implementat de: Asociația INK - Innovation Needs Knowledge

Parteneri: KPMG, BCR, Essensys Software, Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești

Susținut de KAS Rule of Law Programme South East Europe

🎥Producție, echipă video și montaj: Prisma Film

Identitate vizuală: Dana Dubălaru

//

📸La eveniment vor fi făcute fotografii, pe care Leaders for Justice le va stoca și folosi în promovarea evenimentelor viitoare. Momentele vor fi înregistrate și transmise ulterior pe canalele de social media Leaders for Justice și Oamenii Dreptății.

//

Leaders for Justice este o comunitate de tineri juriști absolvenți ai celui mai important program de pregătire profesională a unei viitoare generații integre de profesioniști în justiție.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend