Workshop: Mișcă-ți trupu' cu Ștefan Lupu

Workshop: Mișcă-ți trupu' cu Ștefan Lupu

Workshop: Mișcă-ți trupu' cu Ștefan Lupu

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada ianuarie - iunie 2023 o serie de cursuri de dans cu nivel de dificultate incepator si intermediar* coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás, Stefan Lupu, Ioana Macarie, Simona Dabija si George Plesca.
 
ȘTEFAN LUPU despre cursul "Mișcă-ți trupu'"
**Nivel de dificultate incepator - intermediar - exercitiile de la curs sunt adaptate astfel incat fiecare participant sa le poata executa indiferent de nivelul anterior de experienta in dans contemporan. 
Sunt Ștefan Lupu și te invit la o întâlnire în care vom descoperi împreună două universuri: dansul contemporan și “exercițiile comice”. 
Propun în cadrul acestui atelier de dans exerciții de imaginație și autocunoaștere prin intermediul expresiei fizice, bazate pe legătura dintre minte, trup și suflet.
Vom aprofunda relația mișcare - spațiu scenic. Prin intermediul propriului corp vom experimenta depășirea limitelor personale și conceptul de libertate.
Workshop-ul se adresează tuturor categoriilor de oameni.
Ștefan Lupu - Regizor, actor, coregraf, performer
A absolvit facultatea de ”Teatru si Televiziune” din Cluj Napoca,
Universitatea “Babeș-Bolyai”, secția actorie, promoția 2004-2008, avându-l ca profesor pe Miklos Bacs, urmând studiile masterale ale Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC), secția actorie, din București între
anii 2008-2010, iar în 2019 finalizând studiile școlii doctorale din cadrul U.N.A.T.C., sub îndrumarea conf. univ.dr. Paul Chiributa și prof. univ.dr. Gelu Colceag, cu teza de doctorat “Jocul cu masca în Arta Actorului (Actorul Neodimensional)”. 
În prezent este prof. asociat dr. în cadrul U.N.A.T.C. I.L. Caragiale, modulul Commedia dell’Arte și claunerie, Master anii I și II, Specializare Arta Actorului și actor angajat al Teatrului Mic din București, face parte din compania de dans contemporan LINOTIP, colaborează cu diferite teatre din Bucuresti, atât ca actor cât și ca dansator sau coregraf, axându-se în special pe conceperea spectacolelor în care semnează coregrafia și regia acestora. 
Foto: Mihaela Tulea
**Pentru siguranta participantilor, spatiul de dans si interactiunile dintre participanti exista si se intampla in concordanta cu reglementarile in vigoare in ceea ce priveste igiena si distantarea sociala.
***Linotip te sustine sa faci loc pentru dans contemporan in viata ta cu reducerea "cursant #LINOTIPic - mai mult dans cu mai putine resurse!"
Cum? 
1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din pretul total 50 ron
2. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din pretul total 75 ron
3. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din pretul total 100 ron
✓ *Reducerea se aplica doar pentru achizitionarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achizitie bilete la "Corpul Resursa cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite. Ex. 2: Achizitie 1 bilet la "Movements and moments cu Andreea Novac" + Achizitie 1 bilet la "Corpul creativ cu Andrea Gavriliu"  
✖ **Reducerea nu se aplica pentru achizitionarea a 2 sau mai multe bilete la acelasi curs din aceeasi perioada. 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe