fbpixel
Skip to main content

Workshop: Mișcă-ți trupu' cu Ștefan Lupu

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 15, 16, 17, 18 noiembrie 2021, în intervalul 19:00-21:00 - WORKSHOP 300 lei
Workshop: Mișcă-ți trupu' cu Ștefan Lupu

🚩 Inainte de achizitionarea unui bilet la acest eveniment, avem rugamintea sa verificati informatiile prezentate mai jos despre accesul in sala Linotip si regulile actulale puse in vigoare de Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada ianuarie- iunie 2021 o serie de cursuri de dans cu nivel de dificultate incepator si intermediar** coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás si Stefan Lupu. Mai multe detalii despre perioadele de desfasurare si biletele de participare aflati pe https://eventbook.ro/hall/linotip-centru-independent-coregrafic

 

 ȘTEFAN LUPU despre cursul "Mișcă-ți trupu'"

**Nivel de dificultate incepator - intermediar  - exercitiile de la curs sunt adaptate astfel incat fiecare participant sa le poata executa indiferent de nivelul anterior de experienta in dans contemporan

 

 Sunt Ștefan Lupu și te invit la o întâlnire în care vom descoperi împreună două universuri: dansul contemporan și “exercițiile comice”. 

 Propun în cadrul acestui atelier de dans exerciții de imaginație și autocunoaștere prin intermediul expresiei fizice, bazate pe legătura dintre minte, trup și suflet.

 Vom aprofunda relația mișcare - spațiu scenic. Prin intermediul propriului corp vom experimenta depășirea limitelor personale și conceptul de libertate.

 Workshop-ul se adresează tuturor categoriilor de oameni.

 Ștefan Lupu - Regizor, actor, coregraf, performer

 A absolvit facultatea de ”Teatru si Televiziune” din Cluj Napoca,

 Universitatea “Babeș-Bolyai”,  secția actorie, promoția 2004-2008, avându-l ca profesor pe Miklos Bacs, urmând studiile masterale ale Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC),  secția actorie, din București între

 anii 2008-2010, iar în 2019 finalizând studiile școlii doctorale din cadrul U.N.A.T.C., sub îndrumarea conf. univ.dr. Paul Chiributa și prof. univ.dr. Gelu Colceag, cu teza de doctorat “Jocul cu masca în Arta Actorului (Actorul Neodimensional)”. 

 În prezent este prof. asociat dr. în cadrul U.N.A.T.C. I.L. Caragiale, modulul Commedia dell’Arte și claunerie, Master anii I și II, Specializare Arta Actorului și actor angajat al Teatrului Mic din București, face parte din compania de dans contemporan LINOTIP, colaborează cu diferite teatre din Bucuresti, atât ca actor cât și ca dansator sau coregraf, axându-se în special pe conceperea spectacolelor în care semnează coregrafia și regia acestora. 

 Foto: Mihaela Tulea

 **Pentru siguranta participantilor, spatiul de dans si interactiunile dintre participanti exista si se intampla in concordanta cu reglementarile in vigoare in ceea ce priveste igiena si distantarea sociala. 

Reducere #cursant #LINOTIPic

Mai mult dans cu mai putine resurse!

Cum? 

1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din pretul total 50 ron

2. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din pretul total 75 ron

3. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din pretul total 100 ron

✓ *Reducerea se aplica doar pentru achizitionarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achizitie bilete la "Corpul Resursa cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite. Ex. 2: Achizitie 1 bilet la "Movements and moments cu Andreea Novac" + Achizitie 1 bilet la "Corpul creativ cu Andrea Gavriliu"  

✖︎ **Reducerea nu se aplica pentru achizitionarea a 2 sau mai multe bilete la acelasi curs din aceeasi perioada.  

🚩ATENTIE! Cititi aici informatiile suplimentare despre accesul in sala Linotip in aceasta perioada.

Conform Hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta Bucurestiul se afla acum in Scenariul Rosu si astfel pentru salile de spectacole se aplica urmatoarele reguli:

 

"b) În localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori, organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, doar dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și este asigurată purtarea măștii de protecție;"

 

🚩 Persoanele care nu indeplinesc niciuna din conditiile de mai sus, au posibilitatea de a solicita rambursarea valorii biletelor pentru evenimente viitoare, achizitionate inainte de declararea Bucurestiului in Scenariul Rosu.

🚩 Toate persoanele participante la evenimentele Linotip au obligatia de a purta masca de protectie si de a pastra distantarea sociala pe intreaga durata a evenimentelor.

👍 Va incurajam sa utilizati produsele de igienizare a mainilor puse la dispozitie de Linotip inainte de intrarea in sala si sa actionati responsabil atat pe durata participarii la evenimente cat si in general.

Este o situatie in care existam impreuna si este important sa avem grija unii de altii si de noi insine.

Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare!

#LINOTeam

we also recommend