fbpixel
Skip to main content

Metode interactive de învățare prin joc și joacă

Metode interactive de învățare prin joc și joacă

Pentru ca elevii să se dezvolte într-un mediu școlar armonios este necesar ca profesorii să aibă parte, la rândul lor, de un mediu potrivit dezvoltării profesionale. Pentru aceasta, venim în întâmpinarea dvs., a profesorilor, cu un workshop care să vă facă munca de la clasă mai ușoară.

Workshop-ul Metode interactive de învățare prin joc și joacă conține jocuri, instrumente și metode de lucru ce pot fi aplicate atât în școala online cât și în școala offline.

Prin intermediul tehnicilor de lucru, a schimbului de bune practice și a aplicațiilor pe care le veți descoperi în cadrul acestui atelier veți putea crea ore de curs mai interactive și veți menține atenția elevilor mai mult timp.

Atelierul va fi facilitat de către unul dintre trainerii noștri:

→Andrei Dobre, trainer acreditat Animație socio-educativă, cu peste 9 ani de experiență în activități de formare a tinerilor și a adulților. O componentă importantă în procesul de dezvoltare personală și profesională a lui Andrei o reprezintă activitatea lui în Organizația Națională Cercetașii României (ONCR), unde a luat parte la numeroase tabere, ateliere și sesiuni de jocuri organizate pentru copii.

→Gabriela Manda, trainer acreditat Animație socio-educativă, cu peste 5 ani de experiență în organizarea si facilitatarea activităților pentru copii și adulți. Rezultatele obținute în urma dezvoltării și facilitării programelor de educație non-formală pentru copii și adulți, în cadrul organizației PlaYouth, reprezintă crezul Gabrielei educația prin joc este unul dintre cele mai eficiente procese prin care oamenii învață.

Taxa de participare: 48 RON /persoană/ workshop/ 2h-2h30

Bilete:

În urma participării active la eveniment eliberăm adeverință de participare pentru toți profesorii prezenți.

Daca nu mai poți participa la workshop, din motive personale, te poți reprograma. Reprogramarea se face dacă anunți cu minim 2h înainte să înceapă atelierului

Vă așteptăm cu drag!

we also recommend

voucher valabil 3 luni de la achiziție
Curs de impro online


Online

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Idei de cerere in casatorie: cererea in casatorie subacvatica


Eforie Nord, Eforie Nord

Experiente cadou – aventura in Sarmizegetusa
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experiente cadou – aventura in Sarmizegetusa


Transalpina, Sarmizegetusa si Prislop