Mamă. Și mai mult decât atât

Mamă. Și mai mult decât atât

Mamă. Și mai mult decât atât

Conferința de unde afli cum să devii femeia pe care tu însăți o iubești

Conferința „Mamă, Și mai mult decât atât” pune sub lumina reflectoarelor rolurile pe care o mamă le are de îndeplinit zi de zi. Are un partener, un job, un copil, niște prieteni, o familie, niște hobby-uri și toate cer de la ea timp și energie. De unde poate găsi resurse emoționale să îndeplinească toate aceste roluri și să-i mai rămână vreme să se ocupe și de ea măcar puțin? Se poate să fie totul bine?

Ne răspund specialiști clinicieni, care au atât expertiză profesională, cât și experiența de zi cu zi de a fi ei înșiși părinți, vorbind astfel și prin puterea propriului exemplu. Ne vor învăța cum să stabilim și să menținem un echilibrului între viața de familie și cea profesională, socială și interioară.

Evenimentul e dedicat tuturor părinților care vor să se uite în oglindă cu drag, cu blândețe și cu încredere. Noi credem că o mamă e mai mult decât o mamă. Credem că o mamă poate fi oricine își dorește ea, că își poate îndeplini orice vis, indiferent cât de nebunesc pare și organizăm această conferință ca să ajutăm toate mamele să fie femeile de care ele însele, dar și copii lor au nevoie.

Psihoterapeuți validați de comunitatea TDM vorbesc despre provocările concrete ale vieții de părinte, într-o dezbatere sinceră și realistă.

Iulia Barca este psihoterapeut cu formare în psihoterapia cognitiv-comportamentală și are specializare în metoda de lucru Compassionate Inquiry dezvoltată de Gabor Mate. 

Oana Nicolau este psihoterapeut de cuplu și familie cu formări în analiză tranzacțională, terapia centrată pe emoții, AHPCC - Formare Terapia Schemelor în relația de cuplu și cursuri de psihosexologie—Therapy Certification Center - Sex therapy, My sexual Health - Better sex for couples, Institute for relational Intimacy - Assesing and Treating Sex issues in Psychotherapy.

Alina Pop este psihoterapeut cu formare în psihoterapie integrativă, cognitiv-comportamentală
și în psihoterapia traumei (EMDR și IoPT), cu specializare în tratarea și prevenirea burnout-ului
parental și în psihoterapie de cuplu. În 2023, a demarat prima campanie națională de conștientizare și reechilibrare a stresului parental „OUT din BurnOUT Parental”.

Diana Vijulie este psiholog, instructor certificat în disciplină pozitivă, cu elemente de terapie prin artă (colaborare cu American Art Therapy Association), psihoterapeut în formare în Analiză Tranzacțională și Psihoterapia integrativă a copilului și adolescentului și terapeut de cuplu împreună cu The Gottman Institute.

Agenda eveniment

10.00-10.30 –Welcome coffee

10.30-11.30— Tu și cu tine.
Cum să te transformi în omul la care visai de când erai mica, de care îți e drag, pe care îl respecți, înțelegi, susții și ierți necondiționat – Iulia Barca, psihoterapeut psihoterapeut formare în psihoterapia cognitiv-comportamentală

11.30-12.30— Tu și jobul tău.
Cum să ai viața profesională care să te împlinească –Alina Pop, psihoterapeut cu specializare în revenirea burnout-ului parental

12.30-13.00— Brunch

13.00-14.00— Tu și copilul tău.
Cum să devii mama de care copilul tău are nevoie – Diana Vijulie instructor certificat în disciplină pozitivă

14.00 – 14.15– Coffee break

14.15-15.15 – Tu și partenerul tău.
Cum să fii iubita alături de care partenerul tău poate cuceri lumea – Oana Nicolau, psihoterapeut de cuplu si familie

15:15 – 15:30 - Tombolă

 

PARTENERI

Partener principal: Aqua Carpatica flavours

Parteneri: OptiBlu, Herbalife Nutrition, Kandia, Republica Bio

Cu sprijinul: Termomix, Kafune, Mustela

DESPRE TOTUL DESPRE MAME

TOTUL DESPRE MAME este principala sursă de informare a părinților din România. Suntem aici să te ajutăm să devii un părinte mai bun.

Pe www.totuldespremame.ro, vei găsi mereu informație nouă și relevantă, cele mai moderne teorii în psiho-educație, povești care te inspiră, instrumente care te ajuta și sfaturi de la experți care au un cuvânt de spus în domeniile lor.

Totul pentru a te ajuta să fii un părinte mai bun și să ai o familie sănătoasă și armonioasă.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe