fbpixel

LinoKids

LinoKids club de miscare

LinoKids

club de miscare

Un modul are 3 întâlniri: 11,18, 25 Februarie / 4, 11, 18 Martie

Durată: 1h 30min fiecare întâlnire

Vârstă: 8-12 ani

Cu scopul de a sprijini educația copiilor prin dezvoltare personală, LINOTIP dedică timp, spațiu si atenție prin două activitați complementare “LinoKids club de Mișcare” și “LinoKids club de Lectură”.

Sâmbătă și duminică invităm toți copiii să ne punem imaginația și corpul în acțiune prin dans și lectură.

Modulul de dans contemporan este potrivit atât pentru începători, cât și pentru intermediari, activitățile cursului fiind adaptate dezvoltării motrice a fiecărui copil.

Structura cursului urmărește creșterea capacității de exprimare prin corp, prin jocuri de mișcare, exerciții de improvizație individuale și de grup și învățarea unor coregrafii care vor contribui la îmbogățirea vocabularului de mișcare al fiecărui participant, precum și la dezvoltarea abilităților fizice (flexibilitate, echilibru, coordonare, orientare în spațiu).

De asemenea, atelierul este conceput ca o activitate dinamică și creativă care susține și ajută copiii să socializeze, să-și descopere resursele interioare, să caute modalități proprii de găsire a soluțiilor, să-și dezvolte încrederea în sine și să fie curioși.

BIO

Camelia Neagoe este coregrafă, desfășoară proiecte în domeniul dansului contemporan / educației culturale, susține cursuri pentru copii și adolescenți de peste 10 ani și este absolventă a  secției Coregrafie, din cadrul Universității Naționale de Artă Coregrafică și Teatrală ”I.L.Caragiale”, București.

A colaborat, în calitate de coregraf la spectacolele de dans contemporan ”Work în Progress” și “LUX”, performance-urile stradale ”Obor Contemporan”, ”Connect Urban Performance și scurtmetrajul de dans “BOOT CAMP”.

Este co-fondator al Asociației Delazero și a inițiat sau colaborat în realizarea unor proiecte cu o puternică dimensiune educativă și socială, cum ar fi: ”8 ore pe zi”, “Dansul Deschide, “StartDans”, “DansNomad”, ”Obor Contemporan”, Festivalul de Dans Contemporan ”Connect”.

Bilete participare

Pentru părinții care doresc experiența completa aveți posibilitatea de a achiziționa pachetul complet, însă pot fi achiziționate si modulele individual:

  • PACHET COMPLET : Modul LinoKids club de Mișcare + Modul LinoKids club de Lectura (discount 50 lei la achiziționare), durata 6 întâlniri pret 450 Lei
  • MODUL: LinoKids club de Mișcare, durata 3 întâlniri 250 Lei
  • MODUL: LinoKids club de Lectura , durata 3 întâlniri 250 Lei
  • Achizitionarea simultană a câte 1 bilet pentru 2 MODULE din date diferite - discount din prețul total 50 LEI.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe