Lansare „Lunga scurtime a vieții” de António Lobo Antunes

Lansare „Lunga scurtime a vieții” de António Lobo Antunes

Lansare „Lunga scurtime a vieții” de António Lobo Antunes

🔜📙𝐌𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟐𝟎 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗.𝟎𝟎, Editura Humanitas Fiction vă așteaptă la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr.38) la o seară dedicată volumului 𝑳𝒖𝒏𝒈𝒂 𝒔𝒄𝒖𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆 𝒂 𝒗𝒊𝒆𝒕̦𝒊𝒊 de 𝐀𝐧𝐭𝐨́𝐧𝐢𝐨 𝐋𝐨𝐛𝐨 𝐀𝐧𝐭𝐮𝐧𝐞𝐬.
🔹🔸🔹
„Scriitura antuniană, atât de aparte, este adesea socotită simfonică. Dar epitetul este slab. Ar trebui să ne imaginăm o simfonie în care să putem auzi în același timp sunetul distinct al fiecărui instrument, gândurile muzicienilor și emoțiile dirijorului!” — 𝐿𝑒 𝑀𝑜𝑛𝑑𝑒
🔹🔸🔹
În 70 de cronici mai intimiste decât marile sale construcții romanești, deghizate sub caracterizarea sarcastică de „chestiuni alimentare“, Lobo Antunes abordează o vastă diversitate de teme precum copilăria, familia, iubirea, moartea, războiul colonial, fragmente caleidoscopice dintr-o viață dedicată literaturii legate de travaliul scriitorului sau de prietenie, ce condensează un univers individual ardent, plin de melancolie, și se constituie într-un adevărat exercițiu de deziluzionare, în care emoția este frustă, neornamentată, aproape dureroasă.
---

În prezența E.S. dl. 𝐏𝐚𝐮𝐥𝐨 𝐂𝐮𝐧𝐡𝐚 𝐀𝐥𝐯𝐞𝐬, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Portugaliei în România
Participă: 𝐃𝐢𝐧𝐮 𝐅𝐥𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐝, poet și traducător al volumului și 𝐑𝐚𝐝𝐮 𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐜𝐡𝐢𝐯𝐞𝐬𝐜𝐮, scriitor și 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐙𝐚𝐦𝐟𝐢𝐫, scriitor. Moderatorul întâlnirii va fi 𝐃𝐞𝐧𝐢𝐬𝐚 𝐂𝐨𝐦𝐚̆𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮, director general Humanitas Fiction.
--
🇵🇹 Un eveniment cu sprijinul 𝐀𝐦𝐛𝐚𝐬𝐚𝐝𝐞𝐢 𝐏𝐨𝐫𝐭𝐮𝐠𝐚𝐥𝐢𝐞𝐢 𝐢̂𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 și al 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐋𝐢𝐦𝐛𝐚̆ 𝐏𝐨𝐫𝐭𝐮𝐠𝐡𝐞𝐳𝐚̆ 𝐂𝐚𝐦𝐨̃𝐞𝐬 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢.
--
Evenimentul va fi difuzat și #𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 pe pagina de noastră de 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 – 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬 𝐅𝐢𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 și pe 𝐘𝐨𝐮𝐭𝐮𝐛𝐞 –𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬.
---
🛒Cartea este disponibilă pe #LibHumanitas: https://www.libhumanitas.ro/lunga-scurtime-a-vietii-antonio-lobo-antunes-fi000775-1.html

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe