fbpixel
Skip to main content

Workshop: Corpul Resursă

Workshop: Corpul Resursă cu Arcadie Rusu

Workshop: Corpul Resursă

cu Arcadie Rusu

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada iulie-decembrie 2023 o serie de cursuri de dans cu nivel de dificultate incepator si intermediar* coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás, Stefan Lupu, Ioana Macarie, Simona Dabija si George Plesca.

**Vezi mai jos detalii despre campania "cursant #LINOTIPic"

ARCADIE RUSU despre cursul "Corpul Resursa"

*Nivel de dificultate incepator - intermediar - exercitiile de la curs sunt adaptate astfel incat fiecare participant sa le poata executa indiferent de nivelul anterior de experienta in dans contemporan.

Ce ne face sa dansam?

Dansul ne elibereaza si ne aduce o stare de confort, pentru ca emotiile isi gasesc o cale de manifestare, de exprimare faptica, de traire prin actiune.

"Ma intereseaza identificarea punctelor vulnerabile, stabilizarea echilibrului, a impacarii cu noi insine, a acceptarii si a increderii.

In cadrul laboratorului voi pune accent pe exercitii creative, care ne vor conduce de la miscare, la gasirea propriului dans.

Toate resursele se gasesc in noi, doar ca nu stim cum sa le accesam. Procesul prin care vom lucra, gand-intentie-gest-miscare-dans, ne creeaza perspective de auto-constientizare si activare a propriilor supape precum cele de detensionare si energizare.

Ce imi doresc cu acest laborator, dar si cu alte ateliere pe care le desfasuram la LINOTIP este articularea procesului de auto-cunoastere, cat si cultivarea starii de bine, a bunei dispozitii prin bucuria de a dansa. "

Despre Arcadie Rusu:

Esste coregraf, regizor de miscare, dansator, manager la LINOTIP Centru Independent Coregrafic, a absolvit Facultatea de coregrafie UNATC, unde  a fost premiat pentru spectacolul "Mind Control", cel mai bun spectacol din gala absolventilor.  A fost Bursier danceWeb la Impuls, Tanz Viena, wild card oferit de asociatia 4Culture. Castiga rezidenta Attic Arts, la ICR Londra, participand la Olimpiada Culturala cu 3 proiecte desfasurate in colaborare cu English National Ballet. Dansator, coregraf la Linotip, a facut parte din “Gigi Caciuleanu Romania Dance Company”. Este autorul spectacolelor: Proces cu Usile Inchise (Ateneul Roman), Promised Land (Teatrul Foarte Mic, LINOTIP), Crazy Stories in The City (Teatrul Foarte Mic), Nesomn (CNDB, LINOTIP), Hunted Devotions Opera Holland Park, Londra) , BABEL (LINOTIP), BASMa Curata (LINOTIP), Burn Out ( UNATC), LECKE/Lectia (Compania Studio M, Sfantu Gheorghe), CAIN ( New York cu Battery Dance Company), OMEN (LINOTIP)  Colaboreaza constant cu regizori de teatru, artisti vizuali, muzicieni, tine ateliere de dans contemporan si dezvoltare personala prin dans.
 

Foto: Tudor Popa

***Linotip te sustine sa faci loc pentru dans contemporan in viata ta cu reducerea "cursant #LINOTIPic - mai mult dans cu mai putine resurse!"

Cum?

1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din pretul total 50 ron

2. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din pretul total 75 ron

3. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din pretul total 100 ron

✓ *Reducerea se aplica doar pentru achizitionarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achizitie bilete la "Corpul Resursa cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite. Ex. 2: Achizitie 1 bilet la "Movements and moments cu Andreea Novac" + Achizitie 1 bilet la "Corpul creativ cu Andrea Gavriliu"

✖︎ **Reducerea nu se aplica pentru achizitionarea a 2 sau mai multe bilete la acelasi curs din aceeasi perioada.

Location
Date
Price
Order
Location
Date
2,3,4,5 octombrie 2023, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP
Order

350 lei

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe