fbpixel
Skip to main content

Corpul Resursă

Curs de dans contemporan si terapie sonora cu Arcadie Rusu si Vlad Razvan

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 2-3.04.2020, 20:00-22:00; 4-5.04.2020, 19:30-22:00 400 lei

anulat

DESCRIERE CURS

----------------------------------

Linotip si Arcadie Rusu va invita la “Corpul Resursa”, un curs de dans contemporan in care sunt explorate elemente de dans si coregrafie dar mai ales efectul acestora la nivel fizic, psihic si emotional.


Din luna martie, Arcadie extinde cursul cu o parte de terapie prin sunet, condusa de invitatul sau special, Vlad Razvan. In cadrul acestui atelier ne dorim sa exploram crearea starii de bine prin intermediul dansului contemporan si a terapiei sonore. Alaturand dansului contemporan terapia prin sunet, ajutam corpul si mintea dar mai ales energia care le conecteaza, sa se armonizeze din interior spre exterior.


Tipul acesta de proces, integrativ, vine din preocuparea de a gasi directii ce pot oferi mentenanta starii noastre de armonie.

Nu putem controla ceea ce ni se intampla, dar putem controla felul in care percepem si integram ceea ce ni se intampla. Acordand o mai mare atentie corpului nostru, reusim sa deblocam resurse latente, sa devenim mai atenti si sa activam nevoi mai profunde din interiorul nostru.


BENEFICII PENTRU PARTICIPANTI

-----------------------------------

Beneficiile acestui tip de atelier in care utilizam dansul contemporan si terapia prin sunet ca sa accesam armonia energetica, mentala si emotionala sunt:


- Inlaturarea rapida si eficienta a stresului si a tensiunilor din corp

- Deblocari la nivel fizic, psihic si energetic

- Detensionarea musculara

- Hranirea intuitiei, imaginatiei si a fluxului de creatie

- Restabilirea fluxului energetic

- Eliberarea de limitele lumii tridimensionale

- Diminuarea anxietatii, depresiei si managementul furiei

- Reconectarea cu starea de libertate si increderea de sine

- Activarea abilitatii de autovindecare a organismului, intarirea sistemului imunitar

- Recapatarea claritatii mentale

- Armonizarea emisferelor cerebrale

- Regenerarea celularaCUI SE ADRESEAZA

--------------------------------

Acest curs este adresat tuturor persoanelor peste 16 ani, cu sau fara experienta in dans. In ceea ce priveste acest atelier suntem orientati in special catre rezultate care vizeaza impactul emotional si psihologic pe care il pot avea dansul si terapia prin sunet asupra noastra.


PERIOADA DE DESFASURARE

----------------------------------

CURS MARTIE

7-8 martie in intervalul 11:00 - 14:00

9-10 martie in intervalul 19:30 - 22:00

CURS APRILIE

2, 3 Aprilie - in intervalul 20:00 - 22:00

4, 5 Aprilie - in intervalul 11:00-14:00


TAXA DE PARTICIPARE

----------------------------------

400 de lei - taxa se achita prin achizitionarea biletului de participare de pe eventbook.ro, linotip.ro, Lente Cafe, Librariile Humanitas


BIO:

-----------------------------------


ARCADIE RUSU


Coregraf, regizor de miscare, dansator, manager la LINOTIP Centru Independent Coregrafic, absolvent al facultatii de coregrafie UNATC, premiat pentru"Mind Control", cel mai bun spectacol din gala absolventilor. Bursier danceWeb la Impuls, Tanz Viena, wild card oferit de asociatia 4Culture. Castiga rezidenta Attic Arts, la ICR Londra, participand la Olimpiada Culturala cu 3 proiecte desfasurate in colaborare cu English National Ballet. Dansator, coregraf in “Linotip Dance Company”, Membru in “Gigi Caciuleanu Romania Dance Company”.


Este autorul spectacolelor: Proces cu Usile Inchise, Promised Land, Crazy Stories in The City, Nesomn, Hunted Devotions, BABEL, BASMa Curata. Colaboreaza constant cu regizori de teatru, artisti vizuali, muzicieni, tine ateliere de dans contemporan si dezvoltare personala prin dans.


VLAD RAZVAN


Vlad Razvan este multi-instrumentist, terapeut specializat in terapia cu sunet si membru al Asociatiei de Terapie cu Sunet din Anglia (Therapeutic Sound Association). A absolvit Universitatea de Muzica Bucuresti si BAST (British Academy of Sound Therapy), specializandu-se in Group Sound Arts Therapy, Group SoundRelaxation Therapy si Sound Therapy 1-2-1. Pasiunea lui pentru sunet si muzica a aparut din primii ani de viata, fiind fascinat de orice instrument muzical pe care il intalnea. Parcurge astfel drumul universului sonic, studiind atat perspectiva sunetului liber, cat si al muzicii ordonate.

Corpul Resursă Curs de dans contemporan si terapie sonora cu Arcadie Rusu si Vlad Razvan

we also recommend

Sahia Vintage V – efemere DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage V – efemere

DVD - One World Romania
Bucuresti, Bucuresti

CURS Masaj pe scaun
29.05.2020, 18:00-21:00 – PROGRAM INTRODUCTIV; 30.05.2020, 10:00-17:00 – CURSUL
CURS Masaj pe scaun


Centrul BioFocus, Bucuresti