Jazz in the Garden - Ana Maria Galea Trio

Jazz in the Garden - Ana Maria Galea Trio

Jazz in the Garden - Ana Maria Galea Trio

Vineri, 28 iunie, orele 18:30, stagiunea Jazz in the Garden revine la Muzeul Hărților cu un concert inedit - 500 miles high - susținut de Ana Maria Galea Trio, cu Ana Maria Galea (voce), Csikos Daniel (pian), Robert Cozma (trombon).

Pentru Anamaria Galea  jazz-ul clasic a însemnat din todeauna forma perfectă de expresie a creativității sale. Combinația voce, trombon, pian este o formulă mai puțin întâlnită pe scenele din întreaga lume. Vocea caldă a Anei Maria Galea este însoțită de sunetele puternice și expresive ale trombonului lui Robert Cozma și de armoniiile sofisticate ale pianului prin Daniel Csikos, într-o călătorie sonoră în care veți recunoaște piese celebre din literatura americană și națională, dar veți fi surprinși și de compoziții originale ale celor trei.

Fiecare dintre cei trei muzicieni se află la o maturitate artistică, fiind pe scenă de mai bine de 15 ani. O formulă  intimă, camerală, în care cei trei artiști, pornind de la o temă semnată Chick Corea, ne invită la o călătorie sonoră menită să marcheze etape importante din jazz-ul clasic, contemporan și post-modern. Acuratețea intonației vocalistei, sensibilitatea, expresivitatea dar si improvizațiile celor trei parteneri de scenă vor transforma curtea Muzeului Hărților într-un spațiu al reveriei la  ceas de seară în care inimile și mințile auditorului vor aluneca involuntar într-o „fantezie” irepetabilă.

De la swing la bossa-nova, baladă ori jazz-vals, toate temele prezentate vin să întărească convingerea că  cei trei artiști dispun de de forță și acuratețe a intonației, expresivitate, creativitate alternând cu inspirație improvizațiile ritmice cu momente de lirmism care vă vor purta în cele mai intime zone ale emoțiilor dumneavoastră.

Evenimentul este organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR) şi Muzeul Hărților.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend