fbpixel
Skip to main content

HipTrip România Culinară

Bucătăria românească în aer liber!

HipTrip România Culinară Bucătăria românească în aer liber!

HipTrip România Culinară – bucătăria românească în aer liber!

Descoperă programul complet pe site-ul HipTrip România Culinară sau pe pagina de Facebook a evenimentului!

HipTrip România Culinară este un eveniment în aer liber, destinat tuturor celor pasionați de arta din bucătărie, dar și celor care își doresc să evadeze din jungla urbană pentru un weekend în grădina conacului Vivolis. Te aşteptăm alături de maeştrii bucătari specializaţi în bucătăria românească pentru demonstrații autentice și degustări de vinuri. La eveniment vor fi prezente şi cele mai îndrăgite food-truck-uri cu mâncare românească şi internaţională.

În plus, HipTrip România Culinară este locul unde, la finalul zilei, diversitatea bucătăriei tradiționale românești se întâlnește cu sfera urbană și cu frumusețea cinematografiei.

Ateliere, Live Cooking, speakeri și ecranizări tematice, la conac

Evenimentul HipTrip România Culinară iși dorește să pună în valoare obiceiurile bucătăriei tradiționale românești, prin trei zile pline de ateliere culinare, live cooking, ecranizări tematice, speakeri și demonstrații. Toate acestea se vor petrece în grădina conacului Vivolis, un domeniu liniștit, care te face să uiți cât de aproape ești de orașul zgomotos.

Evenimentul își propune să ducă bucătăria românească din sfera tradițională în cea urbană și își dorește să devină o punte de legătură între puținii păstrători de tradiții gastronomice care prezervă aceleași metode de gătit ca în secolele trecute, făcând uz de ingrediente cultivate local, și generațiile tinere, urbanizate.

Proiecții de film în grădină

La sfârșitul fiecărei seri, invitații noștri vor putea viziona un film cu tematică culinară, în grădina conacului. Filmele sunt atent alese și corespunzătoare pentru orice vârstă.

În cadrul HipTrip România Culinară, va avea loc avanpremiera proiectului “Fragmente”, cu Chef Mihai Toader și muzicianul Simion Bogdan Mihai, urmată de o sesiune de Q&A, în care sunteți invitați să dezbateți această poveste culinară alături de ei.

Trei zile de picnic, film și muzică în aer liber

Programul HipTrip România Culinară este alcătuit cu scopul de a oferi un context divers, de care să se poată bucura toată lumea! Dacă ești pasionat de bucătărie, la HipTrip România Culinară poți învăța lucruri noi, alături de invitații noștri profesioniști. Dacă vrei să afli mai multe despre cultura gastronomică a României, te așteptăm cu demonstrații autentice și speakeri ajunși din cele mai frumoase zone ale țării.

HipTrip România Culinară este un proiect organizat de Fundația OVI și co-finanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

we also recommend

Dal Nic | Autostrada DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Dal Nic | Autostrada

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

Sahia Vintage II – Muncă DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage II – Muncă

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

Campionatul poveștilor cu Ioana Nicolaie despre „Călătoria lui Medilo” Librăria Humanitas de la Cișmigiu, sâmbătă, 15 decembrie, ora 11.30
15.12.2018
Campionatul poveștilor cu Ioana Nicolaie despre „Călătoria lui Medilo”

Librăria Humanitas de la Cișmigiu, sâmbătă, 15 decembrie, ora 11.30
Humanitas de la Cișmigiu, București

Despre „Isus Mirele. Cea mai frumoasă poveste de dragoste a tuturor timpurilor“ de Brant Pitre cu Tatiana Niculescu, Monica Broșteanu și Ștefan Colceriu, marți, 18 decembrie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu
18.12.2018
Despre „Isus Mirele. Cea mai frumoasă poveste de dragoste a tuturor timpurilor“ de Brant Pitre

cu Tatiana Niculescu, Monica Broșteanu și Ștefan Colceriu, marți, 18 decembrie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu
Humanitas de la Cișmigiu, București