fbpixel
Skip to main content

HIP-HOP FUSION

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 6 Feb-27 Mar 2021 300 lei (Bilet per modul (4 sedinte))
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 6 Feb-27 Mar 2021 550 lei (Bilet per modul (8 sedinte))
Linotip - ONLINE 6 Feb-27 Mar 2021 400 lei (Bilet per modul (8 sedinte))
Linotip - ONLINE 6 Feb-27 Mar 2021 250 lei (Bilet per modul (4 sedinte))
HIP-HOP FUSION

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza cursul de dans “HIP-HOP FUSION” – adresat copiilor si adolescentilor cu varsta intre 9 si 14 ani. Cursul de dans este coordonat de dansatorul Razvan Mike Rotaru, alături de coregrafii Corina Platon, Gabriela Dragomir și Filip Stoica. Cursul are o durata de 2 luni si este impartit in 2 module de cate 4 intalniri. Pentru inscriere verificati informatiile de mai jos. 

 

DESPRE CURS

Cursul de dans este construit astfel incat sa lucreze si sa dezvolte abilitățile motrice, de coordonare si muzicalitate pornind de la personalitatea participantilor. Pe durata cursului vor fi parcurse mai multe stiluri de dans care stau sub umbrella hip-hop-ului: locking, popping, jazz funk, vogue, dancehall si alte stiluri intermediare. 

Acest curs se adreseaza participantilor din Bucuresti si nu numai. Pentru ca ne dorim sa extindem posibilitatea de participare si catre alte orase dar si sa venim in intampinarea situatiilor de autoizolare, coregrafii coordonatori au conceput un curs adaptat atat pentru participare live cat si online. 

Ne dorim ca la finalul fiecarui modul de 2 luni sa cream impreuna pe baza lucrului la curs, un material video pe care il vom filma in aer liber impreuna cu toti participantii care pot si doresc sa faca parte si din aceasta etapa. Extindem acest lucru si catre participantii online adaptandu-ne la metodele de inregistrare disponibile prin aplicatia Zoom. Materialele rezultate vor fi utilizate ulterior, cu acordul participantilor si tutorilor, pentru promovarea cursurilor viiitoare dar si pentru a servi ca sursa de comparatie a evolutiei acelora care urmaresc sa se dezvolte mai mult in acest stil de dans. 

 

DETALII TEHNICE - pentru participantii care aleg varianta online

In zilele de curs veti primi un link pentru aplicatia Zoom prin intermediul caruia veti putea participa la atelier. Mai multe detalii despre cum sa instalati si sa utilizati aplicatia Zoom pe calculator sau pe telefon, gasiti aici: https://www.youtube.com/watch?v=-yu2QGe8rEA

 

INSCRIERE si BILETE - indiferent daca alegeti participare online sau live, achizitionarea biletelor se face pe eventbook.ro - vedeti mai sus optiunea tickets. Perioada de desfasurare este 6 februarie - 27 martie, in fiecare sambata in intervalul 10:00-12:00

Pentru participare live la Linotip - 15 locuri disponibile

Bilet per modul (4 sedinte) - 300 ron

Bilet pentru ambele module (8 sedinte) - 550 ron

 

Pentru participare online - 20 de locuri disponibile cu posibilitatea de extindere

Bilet per modul (4 sedinte) - 250 ron

Bilet pentru ambele module (8 sedinte) - 400 ron

 

Pentru mai multe informatii ne puteti trimite mesaj pe pagina oficiala de facebook sau prin mail la [email protected]

*Biletele se pot achizitiona online de pe site-ul eventbook si din librariile Humanitas. 

 

BIO COREGRAFI

RAZVAN MIKE ROTARU - @razvanrotaru

Răzvan Rotaru e un copil cu barbă! Îi place foarte mult să se joace și să joace, crede foarte mult în momentele vii care se întâmplă aici și acum și e într-o continuă căutare de senzații și mirosuri noi. Îmbină actoria cu mișcarea jonglând tot timpul între spectacole de teatru („Super OK”, “Masa Puterilor Noastre”), dans contemporan („Moving Fields”, “Basma Curată”), spectacole interactive („Crimă la cină”, “Pe Bune”) și spectacole de circ (“Alice în Țara Minunilor”). De curând a contopit comedia cu dansul și a realizat duetul contempofun “Scuze, noi!”, alături de Filip Stoica. Iubește foarte mult copiii și are peste 200, majoritatea fiind la Buzău sub numele de Mike's School of Dance!

 

CORINA PLATON - @platoncorina

Membră a Mike’s School of Dance de aproape 10 ani și instructor de 4 ani, îmi place să lucrez cu copiii de toate vârstele (6 ani-60 ani) pentru spectacolele tematice organizate de MSoD în fiecare an. A colaborat cu artiști și dansatori în proiecte precum : Musicalul “Dansează liber” (Teatrul Metropolis, București), Specatcolul manifest “Waves” (Teatrul „George Ciprian”, Buzău), The Haters, The Unseen, “ Secretul tău”-trupa Vunk, Asociația Academia Campionilor, în concerte alături de Anda Adam. Unul dintre cele mai importante premii obținute : Locul I - World Of Dance Romania (2016) -The Haters

Ce nu ne spune aici este cât de talentată și pricepută este în orice domeniu nou. La spectacolele noastre ea este cea care se ocupă de costume, make-up și a fost de multe hair stilist pentru majoratatea dansatorilor noștri. Are răbdare, este foarte organizată și insist atunci când simte că un copil poate mai mult decât crede. Tot timpul cu mintea deschisă și oferă soluții rapide, practice și benefice pentru orice problem întâmpinată.

 

FILIP STOICA - @stoicafilip

“Sunt interpret și coregraf, cu o bază kinetică în dans contemporan, contact improvisation și breakdance, modalități de mișcare pe care le aprofundez din 2010.

Colaborarea mea cu Academia de Dans Galway (Irlanda), Circul Mtropolitan București (România), Linotip – Centru Independent Coregrafic, lucrul cu coregrafi precum Jan Burkhardt, Marty Kudelka, Dan Puric, Amalia Strinopoulou, Gigi Caciuleanu și studiile coregrafice din cadrul UNATC București m-au făcut să ajung la concluzia că învăț și îmi dezvolt cel mai bine inteligența corporală la intersecția culturală și interactivă a modurilor diferite de raportare la dans, la mișcare.

Nu privesc mișcarea sau dansul ca pe materializări ale diferitelor tehnici, ci ca pe manifestări ale datelor senzoriale, emoționale, mentale incorporate în fiecare dintre noi: mersul, respiratul, gestul sunt mișcări și dansuri conținute de fiecare corp.

Toate aceste experiențe și trăiri au ieșit la iveală în timpul pregătirii propriului meu spectacol, ”Scuze, noi!”, găzduit la Cuibul Artiștilor, în București.”

Filip este de aproape doi ani alături de noi și cei mici au simțit din prima că acest om mare are nevoie de îmbrățișări și iubire și le-au dat necontenit. Filip este un om foarte viu, atent la detalii și tot timpul pus pe distracție cu simț de răspundere.

 

GABRIELA DRAGOMIR - @gabriela_dr 

“-iubesc dansul, prima mea mare pasiune

-iubesc animalele

-am devenit vegetariana din iubirea pentru animale

-imi place cafeaua, cartofii prajiti si pizza.

-practic yoga -fitness at home

-imi place sa ajut si sa vad oamenii fericiti

-imi doresc sa invat acrobatii aeriene -imi doresc sa devin un dansator complex care sa stie cat mai multe stiluri

-imi place sa citesc

-imi place sa invat un lucru nou in fiecare zi -imi place sa predau si sa coregrafiez

-imi place arta

-modelingul este a doua mea pasiune si imi doresc sa o dezvolt mai mult

-imi place sa calatoresc, sa invat cate putin din fiecare traditie.

-imi place sa cant, dar vocii mele nu

-imi doresc sa ma dezvolt pe mai multe planuri si sa ma cunosc pe mine. (Pictura, fotografie, instrument muzical etc )

-am descoperit o noua latura pe care as vrea sa o dezvolt,makeup -sunt mai increzatoare pe zi ce trece -am putini prieteni, dar buni -iubesc sa iubesc

-imi plac oamenii amuzanti -cred ca si eu sunt putin amuzanta

_____

-nu imi place sa ma trezesc dimineata

-ma plictisesc repede -uneori nu mi pot controla reactiile

-nu imi place sa petrec prea mult timp cu oameni pe care nu ii stiu prea bine

-nu imi place sa vorbesc in grup

-cand nu cunosc pe cineva sunt foarte tacuta, contrar a ceea ce se intampla cand sunt cu prietenii mei

-sunt cocosata”

Gabi este genul ăla de om care, dacă plouă, ți-ar da umbrela ei, numai să nu stai tu în ploaie. Un om dedicat, de cuvânt și plin de pasiune. Mulțumim că ai avut încredere să ni te alături!

 

Alte informatii extrem de utile:

***De ce mentinem numarul de participanti doar la 15 in sala Linotip? Suntem extra atenti si adaptam spatiul la conditiile actuale de distantare sociala. Astfel, ne asiguram ca fiecare participant se va simti si va fi in siguranta atata timp cat se afla la sediul Linotip.

 

CUM?

- igienizam bine covorul de dans inainte de fiecare curs si dupa

- impartim spatiul in segmente de cate 8-10 metri patrati

- punem la dispozitie dezinfectanti antibacterieni

- va incurajam sa fiti responsabili si atenti unii la altii

- adaptam toate cursurile pentru lucru individual

- purtam masca in timpul cursului

 

Pare putin militaresc dar e important sa avem grija unii de ceilalti. Acum ca am stabilit asta, tot ce ne ramane de facut e sa ne bucuram de dans!

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage V – efemere

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Survol cu elicopterul pentru un iubitor de senzatii extreme


Aeroportul Internațional Tuzla, Tuzla