Fuckup Nights Vol XV

Fuckup Nights Vol XV

Fuckup Nights Vol XV

Andreea Moldovan, Owner Pastry Chef la Love you Choux & Livrez Fericire, Dr. Mihail Pautov, medic specialist, chirurg și gazdă a emisiunii Medicool, Matei Păun, cofondator Black Sea Fund și Andreea Runceanu, Violonist la Amadeus Electric Quartet ne spun poveștile lor despre eșecurile în carieră, la cea de a XV-a ediție FUN Bucharest

FUN XV aduce pe scenă patru noi personalități, din domenii complet diferite de activitate, care ne vor dezvălui, prin povești personale, cum au reușit să transforme eșecul profesional în veritabile experiențe de învățare. Dr. Mihail Pautov, medic specialist, chirurg și gazdă a emisiunii Medicool, Matei Păun, partener cofondator al Black Sea Fund Andreea Runceanu, violonistă la Amadeus Electric Quartet, și Andreea Moldovan, owner Pastry Chef la Love you Choux & Livrez Fericire sunt cei patru invitați ai celei de a XV-a ediții FUN, care ne vor dezvălui noi perspective despre eșecuri în carieră.

Ce este FUN?

FUN este o mișcare globală care sărbătorește lecțiile învățate în urma nereușitelor profesionale și se adresează, în egală masură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații și liber profesioniștilor. Evenimentele au loc în 215 de orașe din 62 de țări din întreaga lume.

Fuckup Nights schimbă narativa cu privire la eșecurile și erorile profesionale, stimulând creativitatea cu privire la găsirea de noi soluții pentru a depăși momente critice.

Surprinde vibe-ul primelor ediții fizice aici: Vol IVol IIVol III, Vol VI, și Vol X.

Invitații ediției:

Andreea Moldovan, Owner Pastry Chef @ Love you Choux & Livrez Fericire

Andreea a terminat Facultatea de Relații Economice și Internaționale în cadrul ASE, are 36 de ani, e căsătorită și are 2 copii. Andreea coace de când se știe, de pe la 2-3 ani, practic se antrenează de de mică pentru a fi cofetar. Cât despre antreprenoriat nu s-a antrenat în mod conștient, deci nu știe exact de când se ocupă și cu asta. Probabil încă se antrenează.

Andreea a lucrat în organizare de evenimente și vânzări câțiva ani, până a simțit că alta îi e chemarea. A intrat în domeniul HORECA în bucătăria caldă prin 2012, însă i s-a părut un mediu mult prea dur și agresiv, astfel încât s-a refugiat din nou în copt de prin 2015. În 2016 și-a deschis primul atelier în care făcea cozonaci Grăsuți, chifle de burger și torturi. Ulterior, în 2018, a lansat primele sale produse vedete, chouxurile. În 2020 a deschis primul magazin mono-produs Love You Choux.

Așadar, Andreea este Pastry Chef și Owner la Livrez Fericire și Love You Choux și iubește ceea ce face.

Vorbele clasice din popor conform cărora ”orice șut în fund e un pas înainte” se adeveresc pentru Andreea. Învață mai din toate greșelile sale, iar pe cele din care nu trage concluzii repede, le repetă până se învață minte. E auto-didactă în meseria ei, iar greșelile au funcționat asemenea unui motor – au ambiționat-o, au făcut-o mai curioasă și mai dornică să învețe ca să exceleze în ceea ce face.

Dr. Mihail Pautov, Medic specialist, chirurg, host @ Medicool

Mihail Pautov este medic specialist, chirurg și asistent de cercetare, a lucrat 6 ani la IC Fundeni și 2 ani la Spitalul Municipal Curtea de Argeș. Între timp, a început să comunice pe social media, unde a adunat o comunitate numeroasă, blog și televiziune. În momentul de față este gazdă a propriei emisiuni, Medicool, difuzată pe Antena 1, prima emisiune medicală lider de audiență din România.

Ulterior, Mihail s-a retras din practica medicală clasică. Își urmează propriul drum, ne spune el, pe care încearcă să convingă cât mai mulți oameni să nu ajungă bolnavi pentru a nu fi tratați.

Mihail crede că eșecul profesional, financiar și antreprenorial este binevenit. După moartea unui business putem construi unul nou, aplicând lecțiile pe care le-am învățat și despre care se vorbește mult zilele astea. Zona în care nu ar trebui să ne bucurăm de eșec este sănătatea noastră, iar medicina alopată, pe care o practică Mihail, este pavată de eșec constant, încăpățânat și repetitiv în ceea ce ține de sănătate și prevenție. În aceste condiții, Mihail se bucură de propriul eșec profesional, drept chirurg, pentru a minimaliza eșecul asupra sănătății sale și a pacienților săi în zona medicinei funcționale, atât de puțin acoperită de medicina alopată.

Matei Păun, Cofounder @ Black Sea Fund

Matei Păun este în prezent partener fondator al Black Sea Fund, un fond de private equity axat pe România, fondat în 2019.  De asemenea, Matei a fondat în 2005 BAC, o firmă de investment banking axată pe fuziuni și achiziții și atragere de capital. În prealabil, Matei a ocupat diferite roluri, printre care cel de CEO la DNT, un furnizor de servicii de internet de top, director la Financial Advisory Services, Deloitte și director general al Regent European Securities. La începutul anilor '90, la New York, Matei s-a alăturat Firebird Fund, primul centru de investiții speculative din SUA care a investit în regiunea CSI.  Matei a studiat la Trinity College din Connecticut.

Matei crede că eșecul este adesea prost înțeles. Cuvântul sugerează ceva definitiv și final, dar nu ar trebui să fie așa. Eșecul, în mod ideal, ar trebui să fie considerat o corectare a unui parcurs. E feedback,  iar feedback-ul ar trebui să fie întotdeauna binevenit.

Dar pentru ca eșecul să fie considerat un feedback și perceput ca fiind util, este nevoie de ceea ce Matei numește "franchețe brutală". Și acceptare.

Prin asta, reușim să transformăm un lucru negativ în ceva pozitiv. Astfel, eșecul chiar devine ceva valoros și prețios care generează experiență. Un lucru spre care toată lumea tinde să-l aibă în posesie.

Andreea Runceanu, Violonist @ Amadeus Electric Quartet

Andreea Runceanu este violonistă, membru fondator și lider al trupei de classical crossover Amadeus Electric Quartet, căreia și-a dedicat întreaga viață profesională.

Lansată în anii 2000 și devenită în anul 2010 artist independent - "DIY artist" - trupa Amadeus a reușit să crească o comunitate frumoasă de fani din toată lumea, a susținut concerte în peste 40 de țări de pe patru continente, videoclipurile lor muzicale au devenit virale și au atins peste 170 M de vizualizări pe canalul oficial de Youtube. Au lansat șase albume cu muzică originală, iar cel mai recent, Joy, a fost lansat la finalul anului 2020.

Când vine vorba de eșec, Andreea l-a descoperit de la vârsta de 7 ani când, ajunsă acasă după prima lecție de vioară, a încercat să reproducă ce învățase de la profesoară. Andreea crede că cine a reușit să cânte la vioară bine a avut parte de atâtea eșecuri sonore timp de ani de zile, încât oamenii ș=ar considera nebun că nu s-a lăsat repede păgubaș.

Moderator – jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy

Unde?

Refugiu Urban, Palatul Universul.

Când?

Joi, 24 noiembrie 2022, ora 19:00 (EET)

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe