DoR Live Cluj-Napoca

DoR Live Cluj-Napoca

DoR Live Cluj-Napoca

DoR Live Cluj

Cinema Florin Piersic, Cluj-Napoca (Piața Mihai Viteazul nr. 11)

Marți, 10 decembrie, ora 19:30 (accesul se face de la 19:00)

DoR Live, revista vie care urcă pe scenă reporteri, scriitori, actori, muzicieni și prieteni ai DoR, revine la Cluj. În două ore, pe scenă se vor succede 20-25 de povești – mai scurte, mai lungi, mai vesele, mai triste. Avem și publicitate. 

Show-ul din decembrie 2019 se va construi în jurul temei: viața în afara orașului. Vom pune reflectoarele pe acea jumătate de Românie pe care fie o supra-simplificăm, fie o idilizăm. Ne vom uita la cei care o construiesc, la cei cei care au părăsit orașul ca să-și găsească un sens la sat, dar și la așteptările (uneori nerealiste) pe care noi, orășenii, le avem de la mediu rural. 

 

 

Organizat de DoR (Decât o Revistă)

Prezentat de Lidl România și BRD - Groupe Société Générale 

Susținut de Romanian-American Foundation și Fortech

Facebook: DoR

//

La eveniment vor fi făcute fotografii, pe care DoR le va stoca și folosi în promovarea evenimentelor viitoare timp de doi ani.

Show-ul nu e înregistrat, nu e transmis live și nu se va repeta în aceeași formă, pentru a păstra unicitatea experienței.

//

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe