fbpixel

Conferința online “Omul din spatele unui profesor. Incertitudinea, o nouă realitate”

Conferința online “Omul din spatele unui profesor. Incertitudinea, o nouă realitate”

Conferința online “Omul din spatele unui profesor. Incertitudinea, o nouă realitate”

A mai rămas puțin până la începutul anului școlar și încă nu știm exact cum se va desfășura. Există câteva propuneri, însă nimic nu pare să fie concret, iar incertitudinea rămâne singura constantă din aceste luni. Ne propunem să venim în sprijinul cadrelor didactice cu viziuni profesorilor din mediul privat și cel de stat pentru a găsi împreună soluții potrivite pentru o organizare cât mai bună a noului an școlar, în condițiile actuale. Împreună putem crea mai multă stabilitate și siguranță pentru cei mici chiar și în vremuri incerte.

 

Astfel, vă invităm sâmbătă, pe 5 Septembrie, de la ora 11:00 să ne dăm întâlnire timp de 3 ore, la o eveniment special, adaptat realității curente. Vă așteptăm la Conferința online “Omul din spatele unui profesor. Incertitudinea, o nouă realitate” - într-un context cald și prietenos, unde lăsăm loc discuțiilor și opiniilor constructive care să ne ajute să vedem situațiile din mai multe perspective.

 

Vă invităm alături de noi și de cei 5 speakeri prezenți la eveniment să vorbim despre metodele ingenioase descoperite și adaptate pentru mediul online, despre trăirile din această perioadă, despre gestionarea lor și despre organizarea actului de învățare în vremuri de pandemie și școală online.

 

Cei 5 invitati sunt:
1. Simona Baciu - autoarea cărții "Profesorul din tine", fondatoare Transylvania College
2. Mihai Stămătescu - director educațional Școala Aletheea
3. Andrei Dobre - trainer PlaYouth Animație Socio-Educativă
4. Anca Popa - tutor coordinator Teach for Romania
5. Daniela – Ana Ilioasa - psiholog școlar, Târgu Mureș, Col.Nat. "AL. PAPIU ILARIAN"

 

Toţi profesorii participanţi vor primi adeverinţă de participare. Conferinţa face parte din programul “Împreună Educăm Generaţii” al asociaţiei PlaYouth, în cadrul căruia organizăm și workshop-uri tematice.

 

Prețul biletului este 55 RON, vă așteptăm cu drag alături noi. Împreună educăm generații, indiferent de ceea ce se întâmplă în jur. Iar aceasta este superputerea profesorului!
Bilete, aici: 

 

Parteneri strategici: MERITO, Aletheea, Teach for Romania, Transylvania College

Parteneri Media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, România Pozitivă

 

Pentru parteneriate media sau marketing ne puteți trimite un e-mail la contact@playouth.ro.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe