fbpixel
Skip to main content

Conferința Omul din spatele unui profesor. Ghiozdan pentru semestrul II

Conferința Omul din spatele unui profesor. Ghiozdan pentru semestrul II

Conferința Omul din spatele unui profesor. Ghiozdan pentru semestrul II

Voi ce ați pus în ghiozdanul pe care l-ați pregătit pentru al doilea semestru al acestui an școlar? Noi am pus răbdare, voie bună, nevoia continuă de învățare și adaptare, flexibilitate și... într-un buzunar am pus și speranță. Un gând legat de faptul că e posibil ca anul acesta să ne putem revedea față în față cu voi și că vom îmbina într-un mod frumos digitalul cu evenimentele care ne aduc fizic împreună.

Ne dorim ca prin ediția a VIII-a a conferinței ”Omul din spatele unui profesor”să venim în sprijinul dumneavoastră, al cadrelor didactice, cu instrumente eficiente pe care să le puteți folosi la clasă, indiferent dacă este online sau față în față. Dar și cu exemple de atitudine și inspirație de la unii dintre cei mai frumoși profesioniști din educație. Fiecare va aduce propria experiență și viziune despre viață și educație pentru a le împărtăși cu noi - sperăm să puteți culege de la fiecare câte o idee pe care să o aplicați/testați cu elevii dumneavoastră.

Vă invităm să discutăm despre toate acestea și despre cum putem trece la următorul nivel în ceea ce privește activitatea la clasă în 2021, pe 20 februarie, de la ora 11:00, online, pe ZOOM.

Invitații Conferinței sunt:
1. Mirela Spiță: învăţătoare, Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, Bacău și profesor MERITO 2020
2. Olimpia Meșa: expert și consultant principal în proiectarea programelor de învățare bazate pe modul de funcționare al creierului, președintele Instructional Design.

3. Marcel Bartic, Prof. Istorie la Little London International Academy

4. Valentina Secară, fondatoarea primei creșe private din România și a primei grădinițe de limba engleză de la noi

Toţi profesorii participanţi vor primi adeverinţă de participare. Conferinţa face parte din programul “Împreună Educăm Generaţii” al Asociaţiei PlaYouth, în cadrul căruia organizăm și workshop-uri tematice ce susțin procesul de învățare continuă a profesorilor.

Prețul biletului este 39 RON, vă așteptăm cu drag alături noi. Împreună educăm generații, indiferent de ceea ce se întâmplă în jur. Iar aceasta este superputerea profesorului!

*La 6 bilete cumpărate, vi-l oferim cadou pe al 7-lea.

Parteneri strategici: MERITO, Școala Aletheea, Aqua Carpatica, Kinderpedia
Parteneri Media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, România Pozitivă
Pentru parteneriate media sau marketing ne puteți trimite un e-mail la contact@playouth.ro

Stay Up To Date With Your Favorite Events