fbpixel
Skip to main content

Eveniment Cătălin Dorian Florescu – lectură publică din noul roman

„Bărbatul care aduce fericirea“ - lectură în premieră, joi, 3 mai, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu

Eveniment Cătălin Dorian Florescu – lectură publică din noul roman „Bărbatul care aduce fericirea“ - lectură în premieră,  joi, 3 mai, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu

Vă așteptăm joi, 3 mai, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, pentru o întâlnire-eveniment cu Cătălin Dorian Florescu și noul său roman, Bărbatul care aduce fericirea, aflat în pregătire la Editura Humanitas, în traducerea Marianei Bărbulescu. Cătălin Dorian Florescu va citi în premieră un fragment din acest „roman fulminant despre un secol de rătăciri, izgoniri, evadări, de căutare a norocului... Un roman în care abundă fantezia, frumusețea și imaginile fantastice“ (Stern).  La eveniment va participa, alături de autor, Lidia Bodea, director al Editurii Humanitas.

Cătălin Dorian Florescu (n. 1967, Timișoara) trăiește ca scriitor liber-profesionist la Zürich. A publicat romanele „Wunderzeit“ (Vremea minunilor, 2001), „Der kurze Weg nach Hause“ (Scurtul drum spre casă, 2002) și „Der blinde Masseur“ (Maseurul orb, 2006). La Editura C.H.Beck au apărut romanele „Zaira“ (Zaira, 2008) și „Jacob beschließt zu lieben“ (Jacob se hotărăște să iubească, 2011). A fost distins cu numeroase premii – printre altele cu Premiul Anna Seghers și în 2011 cu Swiss Book Prize, cea mai bună carte a anului în Elveția. În anul 2012 i s-a decernat Premiul Josef von Eichendorff pentru întreaga activitate literară.

we also recommend

voucher valabil 3 luni de la achiziție
Experimentează stiinta - atelier online de fun-science - experienta de carantina


Online, pe zoom.us

voucher valabil 3 luni de la achiziție
Experienta interactiva - Club de filme si debate online


Online, pe zoom.us