fbpixel
Skip to main content

Bucharest Adventure Travel Sessions (BATS) 2018

Guests: Ted Simon & Elspeth Beard

Bucharest Adventure Travel Sessions (BATS) 2018 Guests: Ted Simon & Elspeth Beard

română/engleză

Ted Simon și Elspeth Beard vin în premieră în România la cea de-a doua ediție Bucharest Adventure Travel Sessions (BATS), ce va avea loc la Hangar Gastropub, pe 15 septembrie 2018, începând cu orele 18:00. 

Cunoscuții motocicliști și scriitori britanici au călătorit în jurul lumii în anii ‘70 respectiv ’80, înainte de apariția curentului „adventure touring”. „Jupiter’s Travels”, cea  mai cunoscută carte a lui Ted Simon, a apărut pentru prima dată în 1979 și a inspirat de atunci generații întregi de motocicliști și călători prin lume. „Lone Rider”, jurnalul de călătorie al lui Elspeth Beard a fost publicat abia în 2017, însă este una dintre cele mai bune cărți ale genului. Cei doi invitați vor împărtăși experiențe personale unice într-o seară de neuitat. Cum se călătorea în jurul lumii înainte de revoluția tehnologică? Ești vreodată prea tânăr sau prea bătrân ca să pleci peste mări și țări? Ce prejudecăți are de înfruntat o femeie pe motocicletă, care călătorește singură prin lume? 

Două experiențe autohtone vor deschide evenimentul. Denisa Andronache ne va povesti despre turele sale moto făcute în România dar și în Asia Centrală, iar Alex Murariu ne va prezenta tura extremă făcută vara aceasta pe cel mai periculos drum din Himalaya.

Prezentările invitaților străini vor avea loc în limba engleză fără traducere. Prețul unui bilet este de 50 lei.
În ziua evenimentului prețul va fi 70 lei, iar biletele vor putea fi achiziționate la intrare.

BATS este organizat de Asociația Școala Călătoare, ONG ce promovează călătoria ca mijloc de cunoaștere.
Partener Oficial: BMW Motorrad România

Facebook: Inspira.te.Calatoreste

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Aurul Toamnei

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti