fbpixel
Skip to main content

Asian Contemporary Dance Practice cu Danny Tan

#contemporary dance

2 masterclass-uri personalizate care aduc insight-uri unice care vă vor motiva și vă vor ajuta să vă descoperiți creativitatea în dezvoltarea mișcărilor pe care deja le aveți ca dansatori profesioniști. Participanții vor avea ocazia să învețe și să exploreze mișcările Dr. Danny dar vor deveni și mai conștienți de atu-urile lor printr-o serie de compoziții coregrafice.

În timpul acestui Masterclass participanții își vor găsi propriul puls și propriul ritm cu ajutorul unui proces secvențial în care vor învăța cum să își controleze emoțiile și respirația.

Biografie Danny Tan

Renumit și prolific dansator singaporez, Danny a colaborat timp de douăzeci de ani cu mai multe organizații internațioale și artiști, fiind un adevărat ambasador al culturii singaporeze pe scenele internaționale de dans contemporan. Danny este un cunoscut artist, producător și director artistic dar și un excelent consultant. Experiența lui în scenografie, light design, print și media sunt atu-uri extrem de apreciate de presa locală și internațională iar performanța pe care o face în dansul contemporan Asiatic l-a recomandat să dea spectacole pentru ambasade, corporații, ministere și să fie invitat în festivaluri în Europa, Asia, Australia, Europa și cele două Americi.

Fondator și Director Artistic al  Odyssey Dance Theatre Ltd din 1999, Danny a regizat și a produs mai mult de 100 de spectacole. Lucrările lui de autor au fost prezentate publicului din peste 40 de țări și 60 de orașe. Danny este director de Festival pentru două festivaluri importante: Singapore International Dance Festivals – Xposition ‘O’ Contemporary Dance Fiesta și DanzINC – International Dancers and Choreographers’ Residency Festival, fondate în 2001, respectiv 2004.

Wall Street Journal l-a denumit pe Danny ca acest ‘ mover și shaker’ pe scena artistică din Singapore. Danny a primit recunoaștere din partea mai multor agenții guvernamentale și a diferitor țări și organizații internaționale. A beneficiat în 2017, de bursa acordată de Ministerul Culturii și Sportului din Coreea de Sud, care l-a recunoscut drept o celebritate culturală a Singapore. De asemenea a primit și o bursă de 3 ani de la  International Society for the Performing Arts – National Arts Council (ISPA – NAC) între 2017 – 2019.

Ca educator și consultant, Danny s-a specializat în dezvoltarea de programe și curriculă, cercetare și documentare, dar este și un excelent profesor și mentor din 1994.

E dedicat și se concentrează să găsească tinere talente, reușind astfel să construiască un corp de dansatori asiatici care s-au făcut remarcați în Singapore și peste graniță.

A fost speaker la conferințe și seminarii de nișă și a publicat în 2010 prima sa carte– ‘Dance Odyssey – A Decade of Brilliance’, în care a redat traseul companiei sale de dans de-a lungul celor 10 ani de la înființare. În 2017 a editat două cărți – ‘Dance Odyssey – Inspiring Moments’ & ‘ODT Classic – Moments’ pe care le-a lansat la Victoria Theatre. Să mai spunem și că a primit titlul de Doctor in Creative Industries la Queensland University of Technology, Australia în 2010.

 

Asian Contemporary Dance Practice cu Danny Tan