fbpixel
Skip to main content

De la Nadia până azi: apariția și dispariția zecelui perfect în gimnastică

De la Nadia până azi: apariția și dispariția zecelui perfect în gimnastică Lansare de carte și sesiune de autografe Dvora Meyers

De la Nadia până azi: apariția și dispariția zecelui perfect în gimnastică

Lansare de carte și sesiune de autografe Dvora Meyers

Editura Publica vă așteaptă joi, 13 octombrie, începând cu ora 7 pm, la librăria Humanitas de la Cișmigiu, unde va avea loc lansarea cărții semnată de jurnalista americană Dvora Meyers – De la Nadia până azi. La eveniment participă, alături de autoarea cărții, campioana olimpică și mondială la gimnastică Andreea Răducan, președintele și directorul executiv al Erste Asset Management România Dragoș Neacșu. Evenimentul va fi moderat de Alina Alexoi, reporter și comentator sportiv TVR.

Accesul la eveniment este gratuit și se face în limita celor 100 de locuri disponibile. Rezervările se fac pe www.eventbook.ro.

Cu ocazia celei de-a 40-a aniversări a ,,notei 10” primită de Nadia Comăneci, Dvora Meyers ne oferă în cartea De la Nadia până azi o perspectivă incitantă și pătrunzătoare asupra lumii gimnasticii. Ediția în limba română a cărții este publicată în seria Victoria Books a editurii Publica.

Bazându-se pe zeci de interviuri exclusive cu profesioniști, în care sunt prezentate toate aspectele acestui sport, De la Nadia până azi explorează o schimbare crucială într-unul dintre cele mai populare sporturi olimpice, fiind o poveste captivantă despre pătrunderea gimnasticii de elită în lumea necartografiată a imperfecțiunii.

Dvora Meyers este scriitoare și jurnalistă newyorkeză. În cadrul Olimpiadei din 2012, a analizat și a comentat competițiile de gimnastică pentru site-urile sportive Deadspin și Jezebel. A fost comentator sportiv și pentru postul ESPN, dar și pentru revistele Slate, VICE și The Atlantic.

Dvora este invitată ca speaker anul acesta la conferința The Power of Storytelling – Dare to Wonder (14 și 15 octombrie), o conferință internațională inițiată în 2011 de DOR din credința că poveștile bine spuse pot schimba vieți și comunități, să inspire și să ne apropie de ceilalți.

Stay Up To Date With Your Favorite Events