fbpixel

We Singing Colors, live la Faber Timișoara

We Singing Colors, live la Faber Timișoara

We Singing Colors, live la Faber Timișoara

We Singing Colors, live la Faber Timișoara 

 

We Singing Colors vin în premieră în curtea FABER din Timișoara pe 14 octombrie, 2020, într-un concert ce-i va avea ca invitați speciali pe timișorenii de la Rubik's Cube. 

 

Open doors: 19.00

Live Rubik's Cube 19.45

Live We Singing Colors 20.45

 

Bilete: 

20 RON, Presale, până la 1 octombrie 

30 RON, după 1 octombrie

 

We Singing Colors a apărut în peisajul muzical în 2011 și îi recunoști cel mai ușor după fluieratul Good Days, Bad Days, care se aude de la primul album din 2014, Made of wool, made of Heavy Metal.

Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova.

Cel de-al doilea album al lor, Lone Learner, a fost lansat în 2018, single-urile Hunger, Bridal Hands, Destiny, Out of the city și Get up slowly având parte și de videoclip. All the people a fost Pick of the week pe Balcony TV, iar Wrong Side a avut parte de un live session pentru platforma Diud, where's my tune?

Cel mai recent videoclip a fost lansat in luna februarie a acestui an, pentru piesa Nomad

www.facebook.com/wesingingcolors

www.wesingingcolors.com


www.youtube.com/user/wesingingcolors/
open.spotify.com/artist/2pVXXz3SoEKvqYc2iyBEon
itunes.apple.com/us/artist/we-singing-colors/id793269354

 

Rubik's Cube 

Rubik's Cube, o trupa formata acum mai bine de zece ani, in jurul culturii pop-rock, se reuneste dupa o lunga pauza, in care membrii trupei s-au concentrat pe diferite proiecte muzicale. Artisti cunoscuti din scena Pop/Rock/Indie au propus de-a lungul anilor de pauza, reunirea trupei, stiind ca vor face publicul sa danseze pe piesele lor. Pe 14 Octombrie, piese ca "Mildred Charm" si altele, unele noi, inca nepublicate, vor vedea lumina zilei. Trupa reuneste fosti membri, Alex, Gabi, Alex si Chris, noul bassist, si aduce groove-uri psihedelice cu influente pop-rock si progressive.

 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe