fbpixel
Skip to main content

Vița de Vie OFF PLAYLIST

18+

BT Live Limited Edition

Order tickets
Club Control, Bucuresti Thursday, 09 April 2020 / 20:30 50 lei (presale - acces general)
Vița de Vie OFF PLAYLIST BT Live Limited Edition

18+

#rock #concert #alternative

Vița de Vie - OFF PLAYLIST

@ BT Live Limited Edition


Încheiem seria BT Live Limited Editionpe 9 aprilie alături de Vița de Vie, o trupă reprezentativă a scenei muzicale autohtone, care revine pe scena din Control cu un concept special de show: Vița de Vie OFF PLAYLIST. 


În cei peste 24 de ani de activitate, Vița de Vie a dăruit publicului zece materiale discografice și a crescut alături de fanii săi, cu care a dezvoltat o reală legătură de simbioză. Printr-o intensă activitate concertistică, trupa a rămas aproape de publicul din întreaga țară, iar refrenele pieselor îndrăgite au răsunat în toate cluburile și la scenele marilor festivaluri naționale. 

Pe 9 aprilie, Vița de Vie va face un cadou inedit publicului din Control, cântând în premieră piese de pe albumele lansate până acum, care însă nu au ajuns să fie prinse în playlistul de concert. Vomavea astfel șansa de a fi introduși într-un nou univers liric și sonor printr-un concert unic ce se va adăuga la portofoliul Vița de Vie înțesat de proiecte speciale, colaborări inedite cu artiști din zona underground dar și mainstream, reorchestrari și reeditări remarcabile, turnee tematice originale și campanii sociale desfășurate cu dedicare și sinceritate.


Artiștii cooptați în seria BT Live Limited Edition sunt o parte dintre cei care au introdus și conturat curentul alternative rock în peisajul sonor românesc în perioada anilor 2000 și care nu încetează să se reinventeze și să cucerească noi și noi valuri de ascultători.


www.facebook.com/vitadevie

www.youtube.com/vitadevieofficialOpen doors: 20:30h

Concert: 21.00h

Bilete: 

50 RON în pre-sale

65 RON la intrare, în seara evenimentului, în limita spațiului disponibil.


Biletele vor fi disponibile în avans, în rețeaua Eventbook.ro, dar și în seara evenimentului, la intrarea în Club Control (Str. C-tin Mille, nr.4, București) în limita spațiului disponibil.


TOMBOLA #LuckyBTLive

Toți plătitorii de bilete vor putea participa, în seara concertului, la tombola Lucky BT Live, care are ca premiu o chitară electrică Gretsch.

Detaliile despre tombolă vor fi anunțate la intrarea în sala de concert, dar și în avans pe pagina eventimentului: https://web.facebook.com/events/224970078502062/


************************


Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a sprijinit cultura alternativă națională prin promovarea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile sub umbrela BT Live. 


Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele în toamna anului 2016 pentru a da naștere conceptului BT Live, un proiect menit să susțină activitatea muzicienilor români și să aducă mai aproape de sufletul publicul autohton o serie de reprezentanții artistice memorabile.


Banca Transilvania a ajutat astfel artiștii authtoni să își poarte muzica prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio, dar și pe scenele cluburilor Control (București) și Form Space (Cluj), prin inițiativa BT Live care acoperă o mare varietate de stiluri și stadii de notorietate artistică.www.facebook.com/clubcontrol/

www.control-club.ro

www.facebook.com/BancaTransilvania

www.bancatransilvania.ro

Consultă aici REGULI DE ACCES / REGULILE CASEI în Club Control.

we also recommend