fbpixel
Skip to main content

Vița de Vie OFF PLAYLIST

18+

BT Live Limited Edition

Vița de Vie OFF PLAYLIST BT Live Limited Edition

18+

#rock #concert #alternative

Vița de Vie - OFF PLAYLIST
@ BT Live Limited Edition

Joi 17 martie, încheiem seria BT Live Limited Edition alături de Vița de Vie, o trupă reprezentativă a scenei muzicale autohtone, care revine pe scena din Control cu un concept special de show: Vița de Vie OFF PLAYLIST.


Vița de Vie va face un cadou inedit publicului din Control pe 17 martie, cântând în premieră piese de pe albumele lansate până acum, care însă nu au ajuns să fie prinse în playlistul de concert. Vom avea astfel șansa de a fi introduși într-un nou univers liric și sonor printr-un concert unic ce se va adăuga la portofoliul Vița de Vie înțesat de proiecte speciale, colaborări cu artiști din zona underground dar și mainstream, reorchestrari și reeditări remarcabile, turnee tematice originale și campanii sociale desfășurate cu dedicare și sinceritate.

www.facebook.com/vitadevie
www.youtube.com/vitadevieofficial

Artiștii cooptați în seria BT Live Limited Edition sunt o parte dintre cei care au introdus și conturat curentul alternative rock în peisajul sonor românesc în perioada anilor 2000 și care nu încetează să se reinventeze și să cucerească noi și noi valuri de ascultători.

>>>
TOMBOLA #LuckyBTLive
Toți plătitorii de bilete vor putea participa, în seara concertului, la tombola Lucky BT Live, care are ca premiu o chitară electrică Gretsch.
Detaliile despre tombolă vor fi anunțate la intrarea în sala de concert, dar și în avans pe pagina eventimentului.
>>>

Open doors: 19:00h
Concert: 20.00h
Biletul costă 100 RON și sunt disponibile în rețeaua Eventbook.ro.

Biletele achizitionate în 2020 își păstrază valabilitatea.

Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a sprijinit cultura alternativă națională prin promovarea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile sub umbrela BT Live.

Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele în toamna anului 2016 pentru a da naștere conceptului BT Live, un proiect menit să susțină activitatea muzicienilor români și să aducă mai aproape de sufletul publicul autohton o serie de reprezentanții artistice memorabile.

Banca Transilvania a ajutat astfel artiștii authtoni să își poarte muzica prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio, dar și pe scenele cluburilor Control (București) și Form Space (Cluj), prin inițiativa BT Live care acoperă o mare varietate de stiluri și stadii de notorietate artistică.

www.facebook.com/clubcontrol/
www.control-club.ro
www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro

we also recommend

18.08.2022
MUMUSH 2.0


Adrianu Mare

Cine-concert A Tolonc: Nedorită (The Undesirable) Muzica live: Dj Dubase (Oradea)
02.09.2022
Cine-concert A Tolonc: Nedorită (The Undesirable)

Muzica live: Dj Dubase (Oradea)
Sion Synagogue

Concert El Nino Invitați Samurai & DJ Gaga
11.09.2022
Concert El Nino

Invitați Samurai & DJ Gaga
Quantic