fbpixel
Skip to main content

Tourette Roulette

Trupa s-a format în vara anului  2014 și a avut primul concert în 2015. Este considerată una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, abordând cu fiecare cântec un gen diferit: de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll. 


În 2015 au lansat 2 piese: „Guillotine” (https://youtu.be/xZQNwTWpExY) cu lyric video, „eX” (https://youtu.be/gyyy4NKQvws). 

Pe 29 februarie 2016 au lansat si primul videoclip oficial la piesa "Fight Fire” (https://youtu.be/7clF6G_R6tk). 

Single-ul “Stars” (https://youtu.be/O4vQM-GKVRA) a fost lansat in mai 2016 si este promovat pe radio (Guerrilla, Radio 7, Radio Trib, TANANANA) de asemenea, este difuzat pe Music Channel Romania si HIT Music Channel. Cateva luni maitarziu, a urmat randul piesei “Somebody Stop Me!” (https://youtu.be/DhKdd2J27PA

In martie 2017, trupa lanseaza “Games” (https://youtu.be/4LUGsIR14us) cu sustinerea site-ului Vice Romania si se bucura de succes, fiind promovata pe toate platformele online, radio si TV de specialitate. 

Trupa a sustinut concerte  prinBucuresti in cluburile Club Control, Expirat, Fabrica etc, cat si in cadrul Festivalurilor precum: Street Delivery, Alt-Fest, Darkside Nights, Focus Festival, Funk Rock Hotel, GreenSounds Festival, unde a fost primita foarte bine de public cat si de presa online. Tourette Roulette este si una din trupele finaliste din cadrul concursului Sziget Talent. De asemenea, Tourette Roulette au aparut la emisiuni precum: ApropoTV, Alternative Nation cu Hefe, Grolsch Opening Act, Grolsch Residence si Balcony TV Bucharest. 

Pe 25 octombrie 2017, Tourette Roulette lanseaza albumul de debut intitulat T!T$ (https://tourette-roulette.lnk.to/tits), precedat de videoclipul pentru piesa DISCO GIGI (https://youtu.be/DzGRqjNen5o). Albumul este disponibil pe toate platformele digitale precum Deezer, Spotify, Apple Music, Google Play, iTunes etc. si  ii are cainvitati pe Mihai Andrei (Breathelast.), Kent Archie (The Bridge Committee), Gorgon (Macanache& The Putreds). De asemenea, Adrian Despot semneaza productia piesei Guillotine.

Mai multedetalii pe:

https://www.facebook.com/touretterouletteband

http://www.youtube.com/c/touretteroulette

https://www.instagram.com/touretteroulette

https://soundcloud.com/tourette-roulette

Tourette Roulette

we also recommend

DBE 10 The Ascending of Verve
19.08.2020
DBE 10

The Ascending of Verve
Poarta 7, Spatiile RYMA, Cetatea Alba Iulia, Alba Iulia

Vița de Vie OFF PLAYLIST BT Live Limited Edition
01.10.2020
Vița de Vie OFF PLAYLIST

BT Live Limited Edition
Club Control, Bucuresti

Concert HEALING RAGAS - bansuri Bhaskar Das
disponibil pentru vizionare în perioada 31.07-06.08
Concert HEALING RAGAS - bansuri

Bhaskar Das
Online