fbpixel
Skip to main content

Tourette Roulette

Tourette Roulette

Trupa s-a format în vara anului  2014 și a avut primul concert în 2015. Este considerată una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, abordând cu fiecare cântec un gen diferit: de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll. 


În 2015 au lansat 2 piese: „Guillotine” (https://youtu.be/xZQNwTWpExY) cu lyric video, „eX” (https://youtu.be/gyyy4NKQvws). 

Pe 29 februarie 2016 au lansat si primul videoclip oficial la piesa "Fight Fire” (https://youtu.be/7clF6G_R6tk). 

Single-ul “Stars” (https://youtu.be/O4vQM-GKVRA) a fost lansat in mai 2016 si este promovat pe radio (Guerrilla, Radio 7, Radio Trib, TANANANA) de asemenea, este difuzat pe Music Channel Romania si HIT Music Channel. Cateva luni maitarziu, a urmat randul piesei “Somebody Stop Me!” (https://youtu.be/DhKdd2J27PA

In martie 2017, trupa lanseaza “Games” (https://youtu.be/4LUGsIR14us) cu sustinerea site-ului Vice Romania si se bucura de succes, fiind promovata pe toate platformele online, radio si TV de specialitate. 

Trupa a sustinut concerte  prinBucuresti in cluburile Club Control, Expirat, Fabrica etc, cat si in cadrul Festivalurilor precum: Street Delivery, Alt-Fest, Darkside Nights, Focus Festival, Funk Rock Hotel, GreenSounds Festival, unde a fost primita foarte bine de public cat si de presa online. Tourette Roulette este si una din trupele finaliste din cadrul concursului Sziget Talent. De asemenea, Tourette Roulette au aparut la emisiuni precum: ApropoTV, Alternative Nation cu Hefe, Grolsch Opening Act, Grolsch Residence si Balcony TV Bucharest. 

Pe 25 octombrie 2017, Tourette Roulette lanseaza albumul de debut intitulat T!T$ (https://tourette-roulette.lnk.to/tits), precedat de videoclipul pentru piesa DISCO GIGI (https://youtu.be/DzGRqjNen5o). Albumul este disponibil pe toate platformele digitale precum Deezer, Spotify, Apple Music, Google Play, iTunes etc. si  ii are cainvitati pe Mihai Andrei (Breathelast.), Kent Archie (The Bridge Committee), Gorgon (Macanache& The Putreds). De asemenea, Adrian Despot semneaza productia piesei Guillotine.

Mai multedetalii pe:

https://www.facebook.com/touretterouletteband

http://www.youtube.com/c/touretteroulette

https://www.instagram.com/touretteroulette

https://soundcloud.com/tourette-roulette

we also recommend

Piano Battle: Thomas Enhco vs. Vadim Neselovskyi Un duel între doi pianiști virtuozi la Jazz Fan Rising
17.03.2020
Piano Battle: Thomas Enhco vs. Vadim Neselovskyi

Un duel între doi pianiști virtuozi la Jazz Fan Rising
Cinema Elvire Popesco