fbpixel
Skip to main content

The Sonic Taste Live

The Sonic Taste Live

#rock #concert #alternative

“No Hard Feelings. Just Rock’N’Roll.” 

Dupa lansarea celor 3 single-uri “In Your Eyes”, “No Surprize” si “Different”, The Sonic Taste se reintorc toamna  aceasta cu lansarea unui nou single in Club Control pe 18 Septembrie.

The Sonic Taste este o trupă de rock’n’roll bucureștean, formată în 2018 de doi membri: Mircea Petrescu (voce și chitară) și Mihai Nicolau aka ”Baby Jesus” (tobe).

Abordarea muzicală a celor doi este una fresh cu influențe variate, de la punk până la blues-rock, la country și chiar la sonorități agresive - care să aducă ”un nou vibe în deja aproape monotonul rock românesc”.

O scurtă, dar precisă descriere a trupei ar fi: ”When Biffy meets Grohl and drinks with Liam” - adică un mix între Biffy Clyro, Dave Grohl și Liam Gallagher.

Primul single al trupei, “In Your Eyes”, a fost înregistrat la StartRec Studio, alături de Liviu Popescu (bass), și a fost mixat de Mircea Petrescu și masterizat de Turcu Alex (chitaristul Deliei) iar în luna iulie bãieții au lansat al 3-lea single – „Different” – în colaborare cu celebrul producător / beatmaker Dribbler.

 

THE SONIC TASTE  înseamnă:

Mircea Petrescu - voce/chitară

Mihai “Baby Jesus” Nicolau–tobe/percutii

Experienta muzicala a celor doi membri nu este de neglijat, acestia facand parte din numeroase trupe locale si avand peste 10 ani de cariera in scena autohtona. Printre trupele in care acestia au activat, trebuiesc mentionate Cobe, Running Clouds, Up To Eleven, precum si colaborari cu artisti pop si hip hop.

 

Link-uri utile: 

we also recommend

CONCERT SIMFONIC DVORAK ÎN COLABORARE CU UNIVERSITATEA DE MUZICĂ DUSSELDORF
06.02.2020
CONCERT SIMFONIC DVORAK

ÎN COLABORARE CU UNIVERSITATEA DE MUZICĂ DUSSELDORF
Filarmonica de Stat Dinu Lipatti Satu Mare

Peripetii in Regat – adaptare dupa povestea Frozen Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje
19.01.2020
Peripetii in Regat – adaptare dupa povestea Frozen

Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje
Casa de Cultură "Liviu Rebreanu" Năsăud