The Dignity Complex / First Division / Till Lungs Collapse

The Dignity Complex / First Division / Till Lungs Collapse

The Dignity Complex / First Division / Till Lungs Collapse

Concert The Dignity Complex, First Division și Till Lungs Collapse


Sâmbătă, 17 martie, are loc concertul brașovenilor The Dignity Complex care vor cânta în Club Motiv (Calea Victoriei 48-50) începând cu ora 20:30. Acesta este un concert organizat de 7inc și face parte din seria de evenimente “QM Nights”. 


Program:
20:30- Doors Open 
22:00- Till Lungs Collapse
23:00- First Division
00:00- The Dignity Complex
Headfullofnoise Afterparty

Prețul unui bilet este de 15 lei (primele 30 bilete) și 25 lei (restul de bilete până la 100). 


** The Dignity Complex este o trupă de progressive metal din Brașov. Ceea ce face ca sound-ul trupei să fie original sunt pasajele agresive care se îmbina cu cele melodice. Trupa a realizat un EP în Ianuarie 2017. Acesta este intitulat “Accede” și poate fi ascultat șau cumpărat de aici. La baza pieselor stau influențele trupelor The Contortionist, Rosetta, Substructure, Fallujah, Veil Of Maya, If These Trees Could Talk. Artiștii au concertat de-a lungul timpului alături de Veil Of Maya, Apostate, Give em Blood și Last Remains. 

https://www.facebook.com/thedignitycomplex/
https://thedignitycomplex.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=ehRGE1IFE1c

** First Division este o trupă groovy hardcore din București. Instrumentiștii îmbină muzica groove cu cea beatdown, aceasta fiind acompaniată de voce în stil rapcore . Trupa a luat naștere în 2006 în Brăila. Anul 2013 este anul lansării primului lor album, “Assumed Brain Robbery”, care poate fi ascultat aici. First Division au împărțit scena cu trupe ca Last Hope.

www.facebook.com/fdband
www.reverbnation.com/firstdivisionband
www.soundcloud.com/fdhcm 
https://www.youtube.com/watch?v=U2RYHlpAu9s&list=PLUSU28iEPiDE9o7nBTRYVRQbL_c5CTig6

** Till Lungs Collapse este o trupă de melodic hardcore din București. Aceasta a fost fondată în 2012 din pasiunea pentru muzică, pasiune de a explora un gen mai intens ancorat în melodic hardcore. Primul lor material, “Desuetude” a fost lansat în 2015 și conține șase piese. Albumul poate fi ascultat integral aici. Till Lungs Collapse au concertat alături de Expectations (BG), Polar (UK), Ready Set Fall (IT), Forgotten Tears (IT).

https://www.facebook.com/tilllungscollapse/
https://tilllungscollapse.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=7F8J51rRPNE

7inc este o comunitate care susține și promovează muzica underground din România prin fonduri proprii, din pasiune pentru muzică, din dorința de a ajuta, dezvolta și extinde ideea de colectiv al underground-ului. Comunitatea este o fuziune dintre 0331 Records (record label), Code Forge (web development and online solutions), HC|RO (booking), Headfullofnoise (community outreach), Psychedelicious (event planner), VZR Graphics (artwork and graphic design).

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe