SWORDS - Spoken Word Sessions S2E6 | Control Club | 9.06

SWORDS  - Spoken Word Sessions S2E6 | Control Club | 9.06

SWORDS - Spoken Word Sessions S2E6 | Control Club | 9.06

Ultimul episod din cel de-al doilea sezon SWORDS - Spoken Word Sessions îi aduce în fața publicului pe Andrei Zbârnea & Petroff, Miruna Vlada, Mina Decu și Alina Dumitrescu, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța – duminică, 9 iunie, de la ora 19, la Control Club. Performance-urile vor fi completate de un set audio-vizual de Iulian Morar.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Andrei Zbîrnea este poet, copywriter, promotor și jurnalist cultural. Cea mai recentă carte de poezie publicată se numeștenick cave@bergen (Casa de Pariuri Literare, București, 2021). A coordonat recent, alături de Ramona Boldizsar, antologia Mornin’ Poets II - Aripile cenușii ale păsărilor pe liniile de înaltă tensiune (Brumar, Timișoara 2024). Implicat în proiectele culturale Mornin’ Poets și Poetic Hub, este membru al juriului Festivalului de Poezie Gellu Naum (din 2020). Pregătește de publicare volumul Valea Săpunului și este foarte fericit să urce pe scena SWORDS, în Control, la început de vară.

Petroff (formerly known as Petrutt) este un DJ și producător de muzică electronică, mai cu seamă minimal house, deep house și breakbeats. Cu release-uri în format digital sau vinyl la case de discuri precum Cultura Records sau chiar propria casă de discuri Lost Classic Records, și-a cultivat pasiunea pentru muzică de tip ambiental, drone sau IDM în tihnă.Acesta va acompania compozițiile lui Andrei Zbîrneaperformând în Ableton LIVE producții proprii adaptate poeziei.

Miruna Vlada este scriitoare și cercetătoare în studii europene și balcanice. A publicat patru volume de poezii: Poemextrauterine (editura Paralela 45, 2004), Pauza dintre vene (editura Cartea Românească, 2007), Bosnia. Partaj(editura Cartea Românească, 2014) pentru care a primit Premiul cartea de poezie a anului la Gala Premiilor Radio România Cultural și, cel mai recent, Prematur (editura Cartier, 2021). Este membră în comitetul director al organizației PENClub România și scrie la un roman.

Mina Decu este poetă, fostă profă de filosofie, librăreasă,redactoare, marketing manageriță și întorcătoare de clătitefranțuzești, actual coordonatoare de activități nonformale laAletheea. A scris două cărți, dintre care una foarte nouă, Tagliatelle allegro, la Editura Cartier și alta veche de 6 ani,desprindere, la Editura Charmides, cu 6 nominalizări la premii literare, dintre care a luat 4. A tradus vreo 5 cărți, printre care și una scrisă de autorul ei preferat, Roberto Bolaño. În prezent, pendulează între simplitate și relevanță și încearcă să se împrietenească și cu timpul și cu culoarea roz.

Alina Dumitrescu (25 de ani, Timișoara): poet, performer șitraducător. S-a format ca poetry performer în cadrul fenomenului artistic Strada Fără Nume, un proiect de spoken word în colaborare cu Tongue Fu. Au urmat performance-uri în cadrul primei ediții a Transylvania International Spoken Word Festival, în cadrul expoziției Individual Compus/ Individual All-Around în parteneriat cu /SAC Bucharest, în cadrul expoziției-documentar Onesim://NAMEFULL încolaborare cu Centrul de Proiecte Timișoara și în cadrul expoziției Triaj în colaborare cu Decopertat. În 2023, a co-fondat Comuna 30, alături de care a susținut performance-uri în cadrul mai multor evenimente, precum Launmomentdat în parc, Sit & Read Artbook Fair, Street Delivery Timișoara, Muzeul Apei Timișoara, Youth Summer Fest Timișoara, Grădini Interdimensionale & Cenaclub. În 2022, a realizatîmpreună cu Andreea Băban unul dintre posterele finaliste din cadrul proiectului Poster x Poem Young Timișoara.

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut două instalații poetice multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

Iulian Morar este organizator și curator la evenimente culturale din țară și din străinătate, fondator Liveland, creatorul și protagonistul edițiilor Midweek Tapes din Control, având totodată multe participări muzicale la diverse evenimente de spoken word.

SWORDS - Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar. 

Biletele sunt disponibile în număr limitat și pot fi achiziționate în avans, la prețul de 40 de lei (primele 30 de bilete), online prin Eventbook.ro și din rețeaua partenerilor Eventbook. Ulterior, prețul unui bilet va fi 50 de lei.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Linea Aspera
21:00 - Saturday, 2 November
Linea Aspera
Club Control
KOKOKO! + LALALAR
21:00 - Saturday, 5 October
KOKOKO! + LALALAR
Club Control
MIDPOINT concert live
20:00 - Sunday, 4 August
MIDPOINT
Echoes