fbpixel
Skip to main content

SWORDS - Spoken Word Sessions cu Florentin Popa și Mădălina Căuneac

SWORDS - Spoken Word Sessions cu Florentin Popa și Mădălina Căuneac

SWORDS - Spoken Word Sessions cu Florentin Popa și Mădălina Căuneac

Al patrulea episod din seria SWORDS - Spoken Word Sessions aduce pe scenă doi performeri clujeni, Florentin Popa și Mădălina Căuneac, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța – duminică, 26 februarie, de la ora 19:00, la Control Club. Performance-urile vor fi acompaniate de muzică și visuals.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

SWORDS - Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia, cu frecvență bilunară, la Control Club (Constantin Mille, 4).

Florentin Popa (n. 1989, Băicoi, Prahova) a publicat trei volume de poezie și câteva traduceri. Locuiește în Florești (Cluj), într-un loc unde încă se mai aud greierii. Vrea să termine un album de ambient, se bazează pe greieri pentru munca grea. A fondat (micro)platforma culturală / comunală Mafia Sonetelor, unde îl puteți vedea cioplind la poeme sau sporovăind pe podcasturi. Își rezervă dreptul de a fi uitat.

Mădălina Căuneac, născută în Botoșani și mutată în Cluj, licențiată în PR cultural, are un master în Sănătate Publică. A debutat în octombrie 2022, cu volumul de poezie Crisalidă, de unde a extras poeme pentru a construi concepte performative în diferite colaborări cu Strada Fără Nume, CenaClub și Florentin Popa. Poemele ei au mai apărut și în diverse reviste și platforme de cultură (ex. Steaua, Familia, DLite).

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut o instalație poetică multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

Seria de evenimente SWORDS - Spoken Word Sessions este organizată de Control Club și Liveland. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


The Orielles | Control Club
20:00 - Friday, 27 October
The Orielles | Control Club
Club Control
Tamikrest | Control Club
20:00 - Friday, 13 October
Tamikrest | Control Club
Club Control
Father and Son SoNoRo Festival
19:30 - Tuesday, 31 October
Father and Son
Romanian Athenaeum
Breaking the Tabu SoNoRo Festival
19:30 - Wednesday, 1 November
Breaking the Tabu
MNAR - Sufrageria Regală
Ink of Melancholy SoNoRo Festival
19:30 - Thursday, 2 November
Ink of Melancholy
Radio Hall
Exposure Therapy SoNoRo Festival
19:30 - Saturday, 11 November
Exposure Therapy
Meron Roastery