fbpixel
Skip to main content

Soundart Festival Cluj Napoca

Stoned Jesus / Somali Yacht Club / Lowbau / Purple Dino + more TBA

Order tickets
/Form Space, Cluj-Napoca 10-12 May 2018 60.00 LEI (earlybird - acces general)
Soundart Festival Cluj Napoca Stoned Jesus / Somali Yacht Club / Lowbau / Purple Dino +  more TBA

Soundart Festival ajunge si la Cluj Napoca, dupa o prima editie de succes in 2017, la Bucuresti.
Astfel, primele trupe anuntate la Soundart Festival Cluj Napoca sunt:

STONED JESUS - stoner rock – Ucraina

Stoned Jesus sunt cu siguranta cea mai cunoscuta trupa din Europa de Est cand vine vorba de stoner rock/psychedelic. Ucrainenii sunt renumiti pentru regalul de doom metal traditional, stoner rock si psychedelic pe care il prezinta cu succes fanilor la fiecare show al trupei, cat si pe cele trei albume de studio lansate pana in acest moment. Stoned Jesus revin in cadrul SoundArt dupa participarea de la prima editie in care au prezentat publicului materialul “Seven Thunders Roar” in intregime, cu siguranta cel mai special moment al festivalului. In acest moment, trupa se pregateste sa lanseze un noul album, iar publicul prezent la SoundArt Festival 2018 va avea oportunitatea de a asculta piese noi, in premiera la Cluj Napoca, Bucuresti, Timisoara, Satu Mare si celelalte orase din turneul lor. 

SOMALI YACHT CLUB – psychedelic stoner/shoegaze/post-metal – Ucraina

Somali Yacht Club, una dintre cele mai importante titulaturi stoner din Ucraina, confirma prezenta la SoundArt 2018 si garanteaza o transa live in cheie psihedelic stoner rock, asezonat cu influente shoegaze si post-metal. Trio-ul si-a inceput activitatea in 2010, dupa un jam session la care au participat mai multe trupe, proiectul devenind in scurt timp trupa principala pentru toti membrii sai. Tot in 2010, demo-ul “Sandsongs” a fost lansat, urmat de participarea trupei la numeroase festivaluri din Europa precum Desertfest, Sonicblast Moledo, Metronome Festival, Inne Brzmienia, Žiežmariai, Respublica. Albumul de debut Somali Yacht Club, “The Sun” a fost lansat in 2014 si a fost urmat de un turneu de promovare alaturi de Etherial Riffian. 

LOWBAU - southern rock / sludge - Austria

Lowbau este o formatie nascuta in undergroundul vienez in 2006, care ne aduce un blend unic de southern rock si sludge pe scena Soundart. Cu o energie exploziva, acestia ne arata ce inseamna sound-ul Lowbau cu un mesaj simplu dar vibrant: Keep going, keep going, don't stop..

PURPLE DINO – Alcohol fueled heavy rock – Grecia
Purple Dino si-au inceput activitatea in 2013. Grupul celor patru “dinozauri mov” din Grecia experimenteaza intr-un stil care sterge granitele dintre rock’n’roll, stoner si heavy metal. Recomandati de cele mai multe ori fanilor 1000Mods, Nightstalker si Planet of Zeus, trupa si-a gasit usor un loc in scena de stoner rock din Grecia. In 2013, au lansat primul demo, “Demosaurus”, urmat de albumul de debut, “Jurassic Bar”. In 2017 au lansat cel de-al doilea album, "And Now What?!".

Abonamente pe 2 zile:
Gasiti pana pe data de 26 Decembrie un nr limitat de 100 abonamente X-mas Special la 45 RON - Categorie epuizata.

Urmatoarea categorie (earlybird) este la 60RON - Nr. limitat de 300 de bilete..


Eveniment organizat de Nomad Events si Cavalleria Events 
Locatie - /Form Space, Aleea Stadionului 2.

we also recommend