Simfonia iubirii

Simfonia iubirii Concert simfonic despre trăiri și emoții

Simfonia iubirii

Concert simfonic despre trăiri și emoții

Simfonia iubirii, un concert simfonic despre trăiri și emoții. Cu psihologul Daniel David, Vladimir Agachi și Young Famous Orchestra

 

——

Toamna aceasta, Young Famous Orchestra revine pe scenă cu un concept 100% clujean, adus în fața publicului pentru prima dată în 2015, care îmbină dezvoltarea personală cu muzica unei orchestre. Dirijorul Vladimir Agachi și tinerii artiști Young Famous îl vor avea ca invitat pe Daniel David, cel mai citat și apreciat psiholog român în literatura științifică de specialitate. Evenimentul are loc miercuri, 7 noiembrie, ora 19:00 la Auditorium Maximum, iar biletele se găsesc pe www.eventbook.ro și la casieria cinematografului Florin Piersic. 

 

Într-o lume în care viața e trăită într-un ritm alert și digitalizat, este important să ne analizăm emoțiile și să înțelegem mecanismele care le pun în funcțiune. Prin intermediul muzicii simfonice, clujenii primesc provocarea de a porni într-o călătorie emoționantă și de a explora o multitudine de emoții preponderent pozitive, sănătoase. Trăirile vor fi ancorate în realitatea fiecăruia prin exemple cotidiene de către psihologul Daniel David - pentru că înțelegerea cognițiilor duce la acceptarea emoțiilor și iubirea a ceea ce trăim în prezent. 

 

Psihologul Daniel David, considerat unul dintre cei mai influenţi psihologi români, este profesor de Ştiinţe cognitive clinice la Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, director fondator al Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie de la UBB, adjunct professor la Mount Sinai School of Medicine, New-York, SUA, şi director pentru cercetare al prestigiosului institut Albert Ellis Institute, New York, SUA. În anul 2015, Daniel David a publicat și lucrarea monografică „Psihologia poporului român. Profilul psihologic al românilor”. Este directorul fondator al Clinicii Universitare de Psihologie „Babeş Bolyai – PsyTech” şi preşedintele fondator al Asociaţiei de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România. Ca practician, este psiholog principal în psihologie clinică şi psihoterapie acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi supervizor în psihoterapie acreditat de Albert Ellis Institute (diplomate) şi de Academy of Cognitive Therapy (diplomate) din SUA.

 

În cei 3 ani de la înființare, orchestra Young Famous a concertat alături de pianistul Casei Regale, Dan Grigore, de cel mai bun violonist al Republicii Moldova, Ilian Gârneț, unul dintre cei mai vizibili psihologi români, Daniel David și alți artiști consacrați (violonistul Sabin Penea, solista Analia Selis, compozitorul argentinian Mariano Castro, bandoneonistul Omar Massa, celebra voce Irina Margareta Nistor, pianista Sînziana Mircea, Cătălina Roibu, David Todoran și Adela Todoran – soliștii David & The Six Martini, Ruslan Bârlea și școala de muzică The Beat). 

 

După cum ne-am obișnuit, orchestra va fi dirijată de bagheta clujeanului Vladimir Agachi, unul dintre cei mai tineri și activi dirijori români. Apariţiile sale sunt caracterizate de o deschidere specială către public: caracterul formal şi preponderent sobru al concertelor de muzică clasică este înlocuit de interacțiune autentică, de un dialog concret și dinamic cu spectatorii şi de o interpretare „hazlie” a partiturilor pe care le dirijează. Formarea sa muzicală este marcată de perfecționarea la Staatsoper Berlin sub îndrumarea unuia dintre marii dirjori ai lumii: Daniel Barenboim.

 

În anul 2015, Vladimir Agachi fondează asociaţia Young Famous. Palmaresul său artistic este conturat de concerte alături de filarmonicile din România şi cele internaţionale (Porto, Wrocław, Boston, Haifa, Arkhangelsk, Piura), precum și de obţinerea unor burse internaţionale, printre care participarea la prestigiosul festival de la Tanglewood (SUA). A dirijat Orquestra Nacional do Porto,

Filarmonica Națională Serghei Lunchevici (Chișinău, R. Moldova) și Orchestra Națională de Cameră din Arkhangelsk (Federația Rusă). Orchestra este extrem de activă pe scena socială clujeană - în al treilea an de parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, începând cu Zilele Clujului și terminând cu concerte inedite în tramvai, în centre comerciale, cu orchestre de închiriat, scopul principal al orchestrei este creșterea nivelului de conștientizare a muzicii clasice și oferirea unui suport pentru educarea civică și dezvoltarea personală prin muzică a clujenilor. Concertele orchestrei au adus în sală aproximativ 13 000 de persoane.

 

 

Detalii despre Simfonia Iubirii și bilete pe pagina de Facebook Young Famous Orchestra și eventbook.ro. Proiectul este susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe