Simfonia Iubirii 6

Simfonia Iubirii 6

Simfonia Iubirii 6

Simfonia Iubirii este o călătorie de autodescoperire și înțelegere profundă, având muzica și știința ca instrumente indispensabile în explorarea bogăției și diversității umane, un concert extraordinar de prelegeri susținute de distinsul psiholog Daniel David, în dialog cu Young Famous Orchestra, sub bagheta dirijorului Vladimir Agachi.

Muzica, prin expresia sa creativă, reflectă emoțiile noastre și ne permite să explorăm și să înțelegem subtilitățile propriilor trăiri, în timp ce știința ne oferă instrumentele rațiunii și analizei critice pentru a descifra misterele lumii în care trăim. Prin această perspectivă integrată asupra artei și științei căutăm nu doar să înțelegem, ci și să ne conectăm mai profund cu noi înșine și cu lumea înconjurătoare.

Marți, 28 mai 2024, începând cu ora 19.00, în sala Auditorium Maximum din Cluj-Napoca, va avea loc cea de-a 6-a ediție a ”Simfoniei Iubirii”. Piesele alese cu grijă, unele dintre ele noi, vor transporta spectatorul într-o călătorie interioară ce îi va facilita explorarea, explicarea și înțelegerea propriilor trăiri, având ca suport perspectivele psihologiei pozitive. 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend