fbpixel

Șaraimanic Roda del Mundo II: Gipsy Cuba

Șaraimanic Roda del Mundo II: Gipsy Cuba

Șaraimanic Roda del Mundo II: Gipsy Cuba

Pe 13 decembrie Șaraimanic pune iar la aceeași masă Lăutarii României cu Lăutarii Lumii, în mijlocul Controlului.
Roda del Mundo II: Gipsy Cuba.

Patru Lăutari români vor cânta cu trei cubanezi și un francez cu origini gipsy spaniole, îndrăgostit de Cuba. Marian Mexicanu’- acordeon, Marin Alexandru - vioară, Tony Gură de Aur - voce, Ciprian Răducanu - bas, Eliene Castillo - voce & percuții, Tato - voce & chitară, Harvis Cunis Padron - trompetă, Alexander Himley – percuții.

Muzicile sunt peste tot pământul. Când se reîntâlnesc, se recunosc. Pe tăcute, mai bine zis pe cântate. Duc ele taina asta. Mantrele pământului Gipsy Cuba.

Noi vom fi, la fel ca prima dată, cercul în care Roda del Mundo (se ) va crea. Orice ecran de telefon va fi un zid între noi și muzicieni. Vă rugăm să fim noi cu noi, nu noi cu telefoanele.

Bilet: 100 RON (număr limitat)

Open Doors: 20:00 // Șaraimanic Roda del Mundo II: Gipsy Cuba – 21:00

***
Despre Roda del Mundo

Roda e o manieră, o formă de spectacol în care muzicieni diverși realizează un performance împreună așezați într-un cerc, privind unii spre ceilalți, împărtășind și hrănindu-se din aceeași energie. Povestea vine din samba braziliană și se deapănă în mai multe locuri ale lumii.

La Șaraimanic, avem Roda del Mundo. O premieră, un eveniment, un miracol. Muzicieni excepționali din Cuba, Franța & Spania și desigur, România se întâlnesc într-o „roda” căutând conectarea, armonia și, în cele din urmă, creația.

Rezultatul este spontan, foarte personal și de fiecare dată excepțional. Roda del Mundo frizează ideea de viu, de real, de unic, de irepetabil.

https://www.youtube.com/watch?v=IRmbg5E51VA

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe