Șaraimanic Roda del Mundo V: Gipsy Burkina Faso

Șaraimanic Roda del Mundo V: Gipsy Burkina Faso

Șaraimanic Roda del Mundo V: Gipsy Burkina Faso

Șaraimanic Roda del Mundo V: Burkina Faso. Pământ. Neînchipuit. Tribal.

Guts, un apropiat al Rodei, ne-a arătat într-o zi un video cu Sako Wana și ne-a zis că trebuie să îl aducem într-o roda. La fel am simțit și noi după ce l-am văzut. Apoi am aflat că e din Burkina Faso, o țară cu care poate nu ne-am fi gândit niciodată să ne întâlnim.

Patru Lăutari Români vor cânta cu trei Lăutari din Burkina Faso, Mali, Franța & Iran. Cyril Atef, tobosarul care a dat drumul primei Roda Del Mundo se întoarce să ne mai deschidă o altă lume.

Sako Wana- voce & balafon, Cyril Atef - tobe, Elisée Sangaré - bas, Marin Alexandru - vioară, Marian Mexicanu’ - acordeon, Cristinel Turturică- țambal, Tony Gură de Aur – voce.

Muzicile sunt peste tot pământul. Când se reîntâlnesc, se recunosc. Pe tăcute, mai bine zis pe cântate. Duc ele taina asta. Mantrele pământului Gipsy Burkina Faso.

Noi vom fi, la fel ca prima dată, cercul în care Roda del Mundo (se ) va crea. Orice ecran de telefon va fi un zid între noi și muzicieni. Vă rugăm să fim noi cu noi, nu noi cu telefoanele.

Datorită set-up-ului special al scenei în mijlocul clubului, biletele vor fi disponibile în număr limitat:

• 120 RON (50 bilete early bird)
• 140 RON (dupa epuizarea early bird)

Încă de la prima Roda del Mundo, am început să filmăm. De la ediție la ediție, începem să conștientizăm lumile care se întâlnesc și cât de important e să le surprindem pentru a trasa un nou drum muzical în România. Ne dorim să le strângem pe toate într-un documentar pe care să îl realizăm împreună cu colegii talentați de la Perimetru Studio. O vom face din fonduri proprii și din ajutorul vostru, de la fiecare Roda del Mundo.

Suport documentar Roda del Mundo – 20 RON

***
Despre Roda del Mundo

Roda e o manieră, o formă de spectacol în care muzicienii cântă împreună, așezați într-un cerc, privind unii spre ceilalți, împărtășind și hrănindu-se din aceeași Energie. Povestea vine din samba braziliană.

La Șaraimanic, avem Roda del Mundo. O premieră, un eveniment, un miracol. Muzicieni excepționali din diferite colțuri ale pământului se întâlnesc pentru prima dată într-o „roda” căutând conectarea, armonia și, în cele din urmă, Creația.

Rezultatul este spontan, foarte personal și de fiecare dată excepțional. Roda del Mundo frizează ideea de viu, de real, de unic, de irepetabil.

Open Doors: 20:00

Șaraimanic Roda del Mundo: Gipsy Burkina Faso: 21:00

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Teho Teardo & Blixa Bargeld
20:00 - Friday, 29 November
Teho Teardo & Blixa Bargeld
Club Control
Orkid @Echoes
21:00 - Saturday, 27 April
Orkid @Echoes
Echoes
Mezamplas
22:00 - Friday, 26 April
Mezamplas
I-auzi una
FEDÁK SÁRI Szűcs nelli önálló estje | O seară cu Szűcs Nelli
19:00 - Saturday, 11 May
FEDÁK SÁRI
Opera Maghiară Cluj