Rabbia/Petrella/Aarset la Jazz Nouveau

18+
Rabbia/Petrella/Aarset la Jazz Nouveau

Rabbia/Petrella/Aarset la Jazz Nouveau 18+

Evind Aarset, vizionarul chitarist norvegian se întoarce la Jazz Nouveau pe 23 martie, cu un alt proiect de această dată, alături de bateristul Michele Rabbia și trombonistul Gianluca Petrella. 

Cei trei muzicieni au înregistrat la ECM anul trecut discul Lost River, producător fiind Manfred Eicher, cel care conduce legendara Casă de Discuri germană. 

Apariția albumului Lost River este un eveniment muzical remarcabil, unul dintre cele mai importante din istoria recentă a ECM, în opinia criticilor. 

Un material improvizat în mare măsură, introspectiv și misterios, minuțios țesut cu cele mai imprevizibile și spectaculoase sunete, așa cum ne-a obișnuit Aarset, mereu surprinzătorul instrumentist scandinav. 

Colaborările sale cu Ray Charles, Dee Dee Bridgewater, Morten Harket ( AHA), Nils Petter Molvaer, David Sylvian, Bill Laswell, Jan Garbarek, Paolo Fresu, Tigran Hamasyan, Stefano Battaglia, Dhafer Youssef sau Andy Sheppard i-au adus reputația de cel mai apreciat și căutat chitarist norvegian. 

Trombonistul Gianluca Petrella a cântat printre alții cu Enrico Rava și Giovanni Guidi, iar bateristul Michele Rabbia s-a evidențiat prin colaborările cu Louis Sclavis, Paul McCandless, Paolo Fresu, Masa Kamaguchi, Anja Lechner, François Couturier și Ralph Towner. 

Concertul Rabbia/Petrella/Aarset este programat la ora 20’00. Accesul publicului se face de la ora 19’30. 

https://bit.ly/2MX7F1m 

Detalii pe paginile de Facebook Control Club și Jazz Nouveau. 

Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de Control Club în colaborare cu Twin Arts, care își propune să aducă în atenția publicului bucureștean artiști locali și internaționali aflați din punct de vedere stilistic la confluența dintre jazz și alte genuri muzicale.

Consultă aici REGULI DE ACCES / REGULILE CASEI în Club Control.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe