fbpixel
Skip to main content

Prietenii lui Moș Crăciun

Spectacol muzical de Craciun pentru copii cu animatori costumati . ( spectacol in limba romana)

Prietenii lui  Moș Crăciun Spectacol muzical de Craciun pentru copii cu animatori costumati . ( spectacol in limba romana)

Ho ho ho, Moș Craciun cel adevarat vine la Bucuresti  impreuna cu prietenii sai in cel mai frumos spectacol de Craciun dedicat celor mici si celor mari. 

In pragul Craciunului, sosesc cu el si ajutoare de nadejde, cei mai indragiti soricei ai copilariei.

Toti sunt in asteptarea colindatorilor care o sa le umple casa de bucurie, asa ca deschideti si voi portile pentru a colinda impreuna cu Alba ca Zapada, si Printul,precum si invitatii surpriza, cele mai noi personaje din desene animate iubite de copii. (actori costumati care personifica personajele).

Si chiar daca un personaj viclean va incerca sa fure magia zilelor de sarbatoare , nu va faceti griji ! Eroii isi unesc puterile pentru ca binele sa triumfe. Mos Craciun le va da si el o mana de ajutor. 

Fa din sarbatoarea Craciunului un prilej pentru a aduna toata familia si a imparti momente de fericire pura. Te provocam sa zambesti sincer, sa dansezi, sa canti si sa iti faci amintiri memorabile alaturi de noi! 

Mos Craciun vine doar o data pe an, insa imparte bucurie care sa iti ajunga pentru un an intreg.

Toti copiii prezenti vor primi cadou din partea lui Mos Craciun. 

Durata spectacolului: 60 minute

Biletele se gasesc online pe Eventbook.ro, goldenparty.ro sau la casieria salii de spectacol, libraria Humanitas sau inainte de eveniment in functie de disponibilitate.

Scenariul si Regia : Sabina Arsenie

Muzica : Gabriel Arsenie

Coregrafie: Rares Valea

Producator: Golden Party Cluj Napoca 

Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani) ( spectacol in limba romana) 

Locatia : Teatrul Elisabeta , Bucuresti , Bulevardul Regina Elisabeta 45

Data : Duminica 22 decembrie orele 10:00 / 12:00/ 17:00

Pret: 

VIP – 100 lei ( randurile 1-4) inclus: locuri aproape de scena,acces prioritar in sala,apa plata, intalnire cu personajele pe scena la finalul showlui si posibilitatea de a face poza cu Mos Craciun, cadou din partea lui Mos Craciun ( Poza printata nu este inclusa in pretul biletului) .

Categoria I – 50 lei inclus cadou ptr copil de la Mos Craciun (randurile 5-9) 

Categoria II – 39 lei inclus cadou ptr copil de la Mos Craciun ( randurile 10-13) 

Categoria III- 29 lei inclus cadou ptr copil de la Mos Craciun ( Balcon 1 randurile 1-3/ Balcon 2 randurile 1-2 ).


IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Accesul pe scena la sfarsitul showlui se face doar pe baza bratarii primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP.

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie,se filmeaza si se fotografiaza !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT