Preoccupations

Preoccupations

Preoccupations

Preoccupations, concert în premieră la București – 8 martie, Control Club

Formația post-punk canadiană Preoccupations va concerta în premieră la București, miercuri 8 martie, după ora 20, la Control Club, în cadrul turneului european pentru promovarea celui mai recent album, Arrangements, lansat în toamna anului trecut.

În deschidere: eroii locali Cardinal

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

* Pre-sale: primele 100 de bilete pot fi achiziționate la prețul de 65 de lei. Ulterior, prețul unui bilet va fi 80 de lei.

Facebook event

Înființată în 2012 sub numele de Viet Cong, trupa canadiană cunoscută pentru sound-ul post-punk labirintic revine după o pauză de patru ani cu un nou album de studio, Arrangements (Flemish Eye/Jagjaguwar, 2022).

Noul disc înseamnă întoarcerea la rădăcinile noise & guitar rock ale trupei, dar și la atmosfera distopică ce le-a adus recunoașterea internațională încă de la începuturi. Pentru amatorii de: Bowie, Branca, Spacemen 3, My Bloody Valentine, progressive punk, jangle rock și mangled goth.

Preoccupations – Slowly (video) : https://youtu.be/7NuwX0RZ6Hw

https://preoccupations.ca/

Crooning post-punk vocals, distant-sounding harmonies, noise-addled punk and Blade Runner-style instrumentals – Pitchfork

A swerving assault of razor-sharp strings, awash with guitars that wail like screaming sirens – Loud and Quiet

With Arrangements, Preoccupations forge a broad and integrated sonic matrix – Beats Per Minute

Înființată în 2015, la Constanța, de patru colegi de liceu, trupa rock Cardinal și-a răspândit muzica în toată România după lansarea primului EP, Noisehead, în 2016, urmat de albumul de debut, Disappearer, la câteva luni după. Acum cu un membru în minus, dar cu același volum, Cardinal, adică Victor Dădaciu (bas şi voce), Marko Krkljus (chitară) și Vlad Niţă (tobe), pregătesc pentru 2023 un album nou zgomotos.

Concertul Preoccupations de la București este organizat de Control Club, cu sprijinul OneDay.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


SCHUBERTIADĂ SoNoRo Musikland
18:00 - Friday, 2 August
SCHUBERTIADĂ
Biserica fortificată Meșendorf